CellularLine SENSATION pro Apple iPhone XS Max starorůžový

od 430 Kč
Stylový zadní kryt Cellularline Sensation navržený přímo pro Apple iPhone si zamilujete na první dotek. Je vyrobeno z hedvábně jemného silikonu, příjemně se drží v ruce a neklouže. Zároveň udrží váš iPhone v bezpečí a ochrání ho před všemi škrábanci a pády. Tvar krytu je navržen přesně na míru danému modelu telefonu, přesně kopíruje jeho křivky a myslí i na všechna ovládací tlačítka, konektory i reproduktor. Vnitřní strana je pokryta jemným…
Expert elektro
Za dopravu 99 Kč Neznámá dodací lhůta
430 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: CellularLine SENSATION pro Apple iPhone XS Max starorůžový
Výrobce: CellularLine
Minimální cena: 430 Kč
Maximální cena: 430 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Stylový zadní kryt Cellularline Sensation navržený přímo pro Apple iPhone si zamilujete na první dotek. Je vyrobeno z hedvábně jemného silikonu, příjemně se drží v ruce a neklouže. Zároveň udrží váš iPhone v bezpečí a ochrání ho před všemi škrábanci a pády. Tvar krytu je navržen přesně na míru danému modelu telefonu, přesně kopíruje jeho křivky a myslí i na všechna ovládací tlačítka, konektory i reproduktor. Vnitřní strana je pokryta jemným mikrovláknem, chrání tak záda telefonu před škrábanci, šmouhami i otisky. Stačí si vybrat jednu ze stylových barev a váš iPhone tak získá originální doplněk, který ho nejen ochrání, ale i skvěle vypadá a perfektně se drží v ruce.Vlastnosti:- silikonový zadní kryt- navrženo přímo pro Apple iPhone - hedvábně jemný povrch- příjemné na dotek- vnitřní strana s vystýlkou z mikrovlákna- stylové barevné provedení- ochrání před škrábanci, pády a nečistotami- vyrobeno přesně na míru danému telefonu- přístup ke všem ovládacím prvkům a konektorům- snadná instalace- kompatibilní s bezdrátovým nabíjením Kryt na mobil pro Apple iPhone Xs Max, silikon . Silikonový ochranný kryt CellularLine SENSATION je skvělou volbou, pokud chcete maximálně ochránit váš mobilní telefon Apple iPhone XS Max. Vnitřní strana krytu disponuje vystýlkou z mikrovlákna, která zajistí maximální ochranu telefonu před poškrábáním a prachem. Kryt má poté hedvábně jemný povrch a je plně kompatibilní s bezdrátovým nabíjením. Ochranný kryt CellularLine SENSATION je růžové barvy. Klíčové vlastnosti silikonového ochranného krytu CellularLine SENSATION pro Apple iPhone XS MaxSkvělá ochrana před poškrábáním a prachemHedvábně jemný povrchVnitřní strana krytu disponuje vystýlkou z mikrovláknaOchranný kryt CellularLine SENSATION je růžové barvy a je určen pro mobilní telefon Apple iPhone XS Max CellularLine Sensation pro Apple iPhone Xs Max, starorůžová

CellularLine Sensation je zadní kryt na mobilní telefony. Je vyroben z jemného silikonu, který je velmi příjemný na dotek, a zároveň neklouže. Starorůžová barva je pak zárukou, že vám toto příslušenství poslouží jako skvělý doplněk pro každodenní nošení.

Váš telefon bude v bezpečí

Vnitřní strana obalu na sobě má jemné mikrovlákno. Díky tomu budete mít jistotu, že váš telefon ochrání před oděrkami a škrábanci. Zmírní také náraz při případném pádu na zem.

100% kompatibilní

Tento kryt byl vyroben přesně na míru telefonům Apple iPhone Xs Max. Nebude tedy nijak blokovat přístup ke konektorům, fotoaparátu a ovládacím tlačítkům. Je také kompatibilní s bezdrátovým nabíjením.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.