Case Logic DHS101 černé

od 253 Kč
Poutko na ruku k fotoaparátu, pro SLR, nylon, vnější rozměry 5x0.5x14cm. Poutko na ruku značky Case Logic představuje ideální řešení při přenášení fotoaparátu i při samotném focení. Je vhodné pro většinu digitálních zrcadlovek, ke kterým se připevňuje našroubováním přímo do stativového závitu a provlečením očka. Poutko je samozřejmě délkově nastavitelné, takže se přizpůsobí velikosti vaší ruky. Pro maximální komfort je pak polstrováno a vybaveno…
Mall.cz
Za dopravu 88 Kč Neznámá dodací lhůta
253 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Case Logic DHS101 černé
Výrobce: CASE LOGIC
Minimální cena: 253 Kč
Maximální cena: 253 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Poutko na ruku k fotoaparátu, pro SLR, nylon, vnější rozměry 5x0.5x14cm. Poutko na ruku značky Case Logic představuje ideální řešení při přenášení fotoaparátu i při samotném focení. Je vhodné pro většinu digitálních zrcadlovek, ke kterým se připevňuje našroubováním přímo do stativového závitu a provlečením očka. Poutko je samozřejmě délkově nastavitelné, takže se přizpůsobí velikosti vaší ruky. Pro maximální komfort je pak polstrováno a vybaveno prodyšnou síťovinou. Toto jedinečné poutko poskytne vašemu fotoaparátu zvýšenou bezpečnost a vám větší stabilitu při focení.Parametry a specifikace:Určeno pro:Digitální zrcadlovkyMateriál:NylonVlastnosti:Upevnění na rukuVetší bezpečnost při přenášení fotoaparátuLepší stabilita při foceníDélkově nastavitelnéPolstrování pro maximální pohodlíJednoduché a rychlé připevněníVnější rozměry:5,0 x 0,5 x 14,0 cmHmotnost:0,22 kgBarevné provedení:Černá Poutko na ruku je jednoduché řešení, které dělá vaše každodenní fotografování zábavnější. Lehce se pomocí stativového závitu připevní k fotoaparátu nastaví podle velikosti Vaší ruky. Získáte tím větší stabilitu, jistotu i pohodlí při fotografování.

  • Kompatibilní s většinou digitálních zrcadlovek
  • Připevňuje se našroubováním přímo do stativového závitu a provlečením očka pro standardní popruh
  • Poskytuje zvýšenou bezpečnost, stabilitu a komfort i lepší manipulaci s fotoaparátem
  • Polstrování s prodyšnou síťovinou je navrženo aby poskytovalo maximální pohodlí
  • Nastavitelná délka poutka dovoluje nastavení přesně pro vaši ruku
Barva: černá Materiál: nylon Vnější rozměry: 5,0 x 0,5 x 14,0 cm Hmotnost: 0,022 kg Záruka: 2 roky Case Logic DHS101 pro zrcadlovku

Pokud fotíte zrcadlovkou, jistě uznáte, že s přístroji tohoto typu se musí zacházet v rukavičkách. Zároveň ale platí, že abyste vytvořili ty nejlepší snímky, musíte se pohybovat i v nebezpečných prostorech. O to, aby se ani tam s vaší zrcadlovkou nic nestalo, se postará praktické poutko Case Logic DHS101. Jeho prostřednictvím si totiž můžete svůj drahocenný fotoaparát pevně přichytit k ruce – využijete k tomu klasický stativový závit.

Poutko je vyrobeno z nylonu a jeho vnitřní část je ještě vyztužena polstrováním s prodyšnou síťovinou. Jeho používání je tak nesmírně pohodlné, čemuž navíc dopomáhá i jeho nastavitelná délka.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.