Case Logic CPL103K černé

od 239 Kč
Kdykoliv dostanete na víkendovém výletu chuť fotografovat vezměte svůj ultrazoom fotoaparát chráněný tímto stylovým pouzdrem. Moderní prošívání zvyšuje estetický dojem a naznačuje, jak silné polstrování chrání váš fotoaparát. Vhodné pro většinu středně velkých fotoaparátů jako jsou ultrazoom fotoaparáty, systémové kompaktní fotoaparáty s 15-20 mm pancake objektivem nebo kompaktní videokamery. Vlastnosti: Dělící přepážka oddělující drobné…
Patro.cz
Za dopravu 89 Kč Skladem
283 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Case Logic CPL103K černé
Výrobce: CASE LOGIC
Minimální cena: 239 Kč
Maximální cena: 344 Kč
Ušetříte až: 105 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Kdykoliv dostanete na víkendovém výletu chuť fotografovat vezměte svůj ultrazoom fotoaparát chráněný tímto stylovým pouzdrem. Moderní prošívání zvyšuje estetický dojem a naznačuje, jak silné polstrování chrání váš fotoaparát. Vhodné pro většinu středně velkých fotoaparátů jako jsou ultrazoom fotoaparáty, systémové kompaktní fotoaparáty s 15-20 mm pancake objektivem nebo kompaktní videokamery. Vlastnosti:

  • Dělící přepážka oddělující drobné příslušenství od fotoaparátu
  • Vnitřní kapsa pro náhradní paměťovou kartu
  • Otevřená pohotovostní zadní kapsa pro manuál nebo krytku objektivu
  • Vnitřní kapsa na zip pro drobné příslušenství
  • Odnímatelný ramenní popruh
  • Odolný vnější materiál a jemné vnitřní polstrování chránící fotoaparát před každodenním opotřebováním
Technická specifikace:
  • Barva: černá
  • Materiál: polyester
  • Vnější rozměry: 11,5 x 11,5 x 16,5 cm
  • Vnitřní rozměry: 8,9 x 7,6 x 11,7 cm
  • Hmotnost: 0,12 kg
Case Logic CPL103K, černá

Pouzdro Case Logic CPL103K je určeno k bezpečnému a pohodlnému přenášení středně velkých fotoaparátů, jako jsou např. systémové kompaktní foťáky s 15–20mm pancake objektivy či tzv. ultrazoomy. Využít se však dá i pro uložení menší videokamery. Ať už ale do pouzdra umístíte jakýkoliv přístroj, můžete si být jisti tím, že tam bude za všech okolností v naprostém bezpečí. Bude jej totiž chránit důkladné polstrování.

Vnitřní prostor pouzdra je rozdělen dělicí přepážkou na dvě části. Do první z nich patří samotný fotoaparát, zatímco druhá pojme vaše nezbytné příslušenství. Dále nechybí ani malá přihrádka na náhradní paměťovou kartu a ještě jedna zapínatelná kapsa na drobnější příslušenství. Jedna otevřená pohotovostní kapsa se pak nachází i na vnější straně brašny. Do ní si můžete odkládat třeba krytku objektivu.

Pohodlné nošení

Pouzdro můžete přenášet pomocí klasického madla, k dispozici však máte i praktický odnímatelný popruh. Díky němu si můžete foťák jednoduše hodit i přes rameno.

Pouzdro na fotoaparát - polyester, vnitřní rozměr 8.9x7.6x11.7cm, vnější rozměr 11.5x11.5x16.5cm. Brašna Case Logic CPL103 přináší nečekané možnosti pro uložení a ochranu při přenášení vašeho ultrazoomu, zrcadlovky se středně velkým objektivem či menší videokamery. Kapsa je speciálně upravitelná přepážkou pro perfektní uložení a maximální ochranu. Na pouzdro bylo použito odolného polyesteru, jenž odolá opotřebení i při každodenním nošení.Vnitřní část s polstrováním má naopak jemný povrch. Vnitřek obsahuje několik kapes včetně jedné kapsy se zavíráním na zip pro paměťovou kartu, zatímco otevřená pohotovostní zadní kapsa pojme krytku objektivu. Pouzdro s fotoaparátem je možno nosit pohodlně na rameni.Parame

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.