CAROLINA HERRERA Chic For Men 60 ml

Vynikající pánskou vůni Carolina Herrera Chic for Men si zamilujete nejen Vy, ale i Vaše okolí. Mužný parfém každým tónem. Je silný, ale nikoliv vtíravý. Skvělý doplněk letních nocí, vyzkoušejte ho! Energická, smyslná a velmi maskulinní vůně Carolina Herrera Chic pro muže sjednocuje eleganci a mužnost tónů dřeva s pikantní svěžestí. Tato propracovaná vůně je určena pro inteligentní, emocionální a elegantní muže, kteří ocení skvělou chuť a mají…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: CAROLINA HERRERA Chic For Men 60 ml
Výrobce: CAROLINA HERRERA
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Určení:
Objem: 100 ml
Tester:
Ne

Popis produktu

Vynikající pánskou vůni Carolina Herrera Chic for Men si zamilujete nejen Vy, ale i Vaše okolí. Mužný parfém každým tónem. Je silný, ale nikoliv vtíravý. Skvělý doplněk letních nocí, vyzkoušejte ho! Energická, smyslná a velmi maskulinní vůně Carolina Herrera Chic pro muže sjednocuje eleganci a mužnost tónů dřeva s pikantní svěžestí. Tato propracovaná vůně je určena pro inteligentní, emocionální a elegantní muže, kteří ocení skvělou chuť a mají rádi luxus. Horní akordy obsahují čerstvost vody, ovocné šťávy a citrusů: sicilský bergamot, ledový citrón, italské mandarinky a svěží meloun. Uprostřed jsou jemně pikantní tóny skořice a černého pepře. Východní tajuplnost a smyslnost pocítíte v základních akordech: santalové dřevo, cedr, ambra, pižmo a tonka. Parfém Carolina Herrera Chic For Men byl vytvořen Jean-Marc Chaillanem, Carlosem Benaimem a Ann Gottlieb.

Parfém Chic For Men od značky Carolina Herrera patří mezi smyslné vůně, které dokáží plně podtrhnout nitro muže, jenž se nechá rád unést luxusem. Dřevité noty santalu, cedru a pikantní svěžest pepře s opojnými tóny skořice a citrónu tvoří dohromady jedinečné aroma, které je nezbytnou součástí dokonalé image moderního muže.

Chic For Men je parfém, jenž byl stvořen pro muže hýřícího nápady a kreativitou, který se nechá lehce unést vlnami vlastní fantazie a nebojí se realizace i těch nejbláznivějších představ. Je to vůně originálních a vnímavých mužů se smyslem pro humor, kteří se rádi pouští do debat, v nichž vynikne jejich inteligence a schopnost pro nadsázku. Díky své emocionalitě vás však nikdy neponíží. Chic For Men se totiž nese ve znamení gentlemana.

Černá & bílá. Vůně charakteristická pro moderního muže. Carolina Herrera Chic For Men je energická, smyslná a velmi mužná vůně. Je určena inteligentnímu a elegantnímu muži, který miluje luxus.

  • Toaletní voda
  • Hlava: italský bergamot, ledový citron, kardamon, vodní meloun
  • Srdce: kůže, cejlonská skořice, olej z černého pepře
  • Základ: virginské cedrové dřevo, santalové dřevo, fazole Tonka, orientální ambra, pižmo
Carolina Herrera Chic za super cenu. Doprava do 24 hodin zaručena. Carolina Herrera Chic for Men je energická, smyslná a kořeněná vůně pro moderního muže. Sjednocuje eleganci, mužné poznámky a pikantní svěžest. Muž s Chic for Men má kreativní duši, žije svůj život s fantazií, originalitou a smyslem pro humor. Je zvídavý, spontánní a vnímavý. Městský bohém, který má rád luxus.. EDT, toaletní voda, eau de toilet

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.