Carolina Herrera CH Eau de Parfum Sublime parfemovaná voda pro ženy 50 ml

Parfémovaná voda Carolina Herrera CH Sublime je luxusní vůní pro odvážné, smyslné a elegantní ženy. Je inspirovaná vintage vůněmi z dvacátých let minulého století a doplněná moderností dnešní doby. Na trh byla uvedena v létě roku 2013. V samotném začátku ucítíte citrusovou vůni bergamotu a jemné mučenky. V srdci na vás dýchne opojná vůně růže a smyslné orchideje. Silná a výrazný základ tvoří akordy jantaru, pačuli a kůže. Parfémovaná voda…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Carolina Herrera CH Eau de Parfum Sublime parfemovaná voda pro ženy 50 ml
Výrobce: CAROLINA HERRERA
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Parfémovaná voda Carolina Herrera CH Sublime je luxusní vůní pro odvážné, smyslné a elegantní ženy. Je inspirovaná vintage vůněmi z dvacátých let minulého století a doplněná moderností dnešní doby. Na trh byla uvedena v létě roku 2013. V samotném začátku ucítíte citrusovou vůni bergamotu a jemné mučenky. V srdci na vás dýchne opojná vůně růže a smyslné orchideje. Silná a výrazný základ tvoří akordy jantaru, pačuli a kůže. Parfémovaná voda Carolina Herrera CH Sublime je schovaná v elegantním flakonku, který je potažen imitací kůže a celý je laděn do fialového luxusního provedení, které je inspirováno svůdnou a rafinovanou ženou. S parfémem Carolina Herrera CH Sublime se budete cítit při každé příležitosti perfektní a sebejistá!

Lancome Rouge In Love u Vás do 24 hodin! Luxusní rtěnka Lancome Rouge In Love.Rtěnka Lancome Rouge In Love poskytuje rtům intenzivní barvu až po dobu 6 hodin. Obsahuje perleťové částice, které optimálně rozptylují světlo. Jemná textura kombinuje jemný lesk a intenzivní barvu, která se snadno nanáší. Široká škála odstínů nabízí přírodní odstíny nebo moderní barevné tóny. Odolné složení se nerozmazává, nevysušuje a rtům poskytuje hloubkovou hydrataci. Dodejte svým rtům krásnou barvu s rtěnkou Lancome Rouge In Love.Vlastnosti:· hloubkově rty hydratuje· nerozmazává se· obsahuje perleťové částice pro jemný lesk· odolné složení Poznámka: Vyobrazený odstín může být spíše orientační, záleží na nastavení barev Vašeho monitoru..

Vůně CH Eau De Parfum Sublime je nová interpretace originálního dámského parfému CH z roku 2007. Vůně je vytvořena tak, aby doplňovala a podtrhovala Vaši ženskost, eleganci, smyslnost a kouzlo. Pro okolí budete okouzlující, zábavná a tajemná zároveň. Kompozice vůně je inspirována vintage vůní z 20. let. Silný a výrazný charakter vůně poskytuje růže, pačuli, mech. Otevírá se svěžími a exotickými tóny bergamotu a mučenky. Růže a orchidej se skrývají v centru, na který navazuje základ vůně v podobě pačuli, mechu, kůže a jantaru. Vůně byla uvedena na trh v roce 2013.

  • Parfémová voda
  • Hlava: bergamot, ovocná směs
  • Srdce: orchidej, růže
  • Základ: kůže, mech, pačuli, ambra

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.