CAPITAL SPORTS Dominate Edition Rackbar

Zařízení CAPITAL SPORTS Dominante Edition Rackbar je ideálním rozšířením posilovacího stojanu. Všechny produkty naší edice Dominate Edition se dají libovolně kombinovat, individuální sestavit, přestavit a rozšířit širokou škálou příslušenství. Shyby jsou jednou z nejefektivnějších možností procvičování největší části svalů Vašeho těla, především svalstva zad a ramen. S dvojitou tyčí Dominate Edition Rackbar od společnosti CAPITAL SPORTS se…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: CAPITAL SPORTS Dominate Edition Rackbar
Výrobce: CAPITAL SPORTS
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Zařízení CAPITAL SPORTS Dominante Edition Rackbar je ideálním rozšířením posilovacího stojanu. Všechny produkty naší edice Dominate Edition se dají libovolně kombinovat, individuální sestavit, přestavit a rozšířit širokou škálou příslušenství.

Shyby jsou jednou z nejefektivnějších možností procvičování největší části svalů Vašeho těla, především svalstva zad a ramen. S dvojitou tyčí Dominate Edition Rackbar od společnosti CAPITAL SPORTS se zvyšuje nejen celková stabilita stojanu, ale také funkční rozsah použití.

Maximálně robustní dvojitá tyč sestává z kovu, potaženého práškovou barvou, a pro použití se jednoduše namontuje na stojan. Horizontální tyč má průměr přibližně 3,2 cm a nabízí možnost uchopení pro nejrozličnější shybové cviky. Se šířkou přibližně 109,5 cm nabízí začátečníkům i profesionálům flexibilní workout s různými shybovými cvičeními.

CAPITAL SPORTS Dominate Edition Rackbar se ke stojanu upevní pár pohyby a má k dispozici i čtyři 1,4 cm (Ø) otvory pro bezpečnou montáž na stojan/soupravu.

Držák na vzpěračskou tyč CAPITAL SPORTS Dominate Edition Rack Landmine je ideálním doplněním posilovacího stojanu pro cvik Landmine. Vhodný pro všechny stojany, poloviční stojany a soupravy edice Dominantee Edition od společnosti CAPITAL SPORTS.

Držák je vhodný pro olympijské vzpěračské tyče s průměrem 50 mm. Flexibilní kloub umožňuje volný pohyb ve všech směrech a rozšiřuje tréninkové možnosti o mnoho cvičení ramen, zad a trupu.

Zařízení Dominate Edition Rack Landmine je vyrobeno z odolné oceli, která je ideálně chráněna proti korozi a poškrábání černou práškovou barvou. Stabilní kovová konstrukce má maximální zatížitelnost 143 kg.

Všechny produkty naší edice Dominate Edition se dají libovolně kombinovat, individuální sestavit, přestavit a rozšířit širokou škálou příslušenství.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.