Calvin Klein In2U 50ml

Calvin Klein In2U za super cenu. Doprava do 24 hodin zaručena. Místo klasické unisexové vůně se tentokrát Calvin Klein vrací k systému dvou vůní - jedna pro něho, jedna pro ni. Trendový pár je určen pro mladou generaci, kterou Calvin Klein pokřtil "techno-sexuální generací". In2U vyjadřuje svobodu mladých lidí a jejich možnosti objevování světa. Mladistvá a sexy vůně In2U je uzavřena v jednoduché a atraktivní lahvi minimalistického městského…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Calvin Klein In2U 50ml
Výrobce: CALVIN KLEIN
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Určení:
Tester:
Ne

Popis produktu

Calvin Klein In2U za super cenu. Doprava do 24 hodin zaručena. Místo klasické unisexové vůně se tentokrát Calvin Klein vrací k systému dvou vůní - jedna pro něho, jedna pro ni. Trendový pár je určen pro mladou generaci, kterou Calvin Klein pokřtil "techno-sexuální generací". In2U vyjadřuje svobodu mladých lidí a jejich možnosti objevování světa. Mladistvá a sexy vůně In2U je uzavřena v jednoduché a atraktivní lahvi minimalistického městského designu. Vůní In2U Calvin Klein demonstruje, že stále ví, co mladí lidé potřebují. Dámská In2U je svěží květinová vůně s dřevitým základem. Kompozici zahajuje svěží grapefruit a listy červeného rybízu. V srdci čekají zajímavé tóny cukrové orchideje a bílého kaktusu. A závěr tvoří cedr, ambra a vanilkové suflé.. EDT, toaletní voda, eau de toilet

Parfém Calvin Klein IN2U Woman je apontánní a sexy vůně, vytvořená pro ty, kteří žijí přítomností. Propojuje svět muže a ženy v dokonalou souhru a souznění.

Květinově dřevitá vůně Calvin Klein In2U Woman je sladká fascinující extrémně ženská vůně, inspirovaná teplými slunečními paprsky, svěžestí květin a chutí čerstvého šťavnatého ovoce. Parfém Calvin Klein In2U Woman se otevírá letmým polibkem růžového grapefruitu a červeného rybízu, který přechází v sladké srdce z exotické orchideje a bílého kaktusu. Spodní tóny vůně vás zahalí smyslnou explozí ušlechtilého cedrového dřeva, podmanivé ambry a hříšně sladké vanilky. Hledáte hřích? Zhřešte s parfémem Calvin Klein In2U Woman .

Toaletní voda s květinovou svěží vůní od Calvina Kleina je symbolem svobody pro mladou generaci. Spojení vůní například z cetrisu, červeného rybízu či vanilkového suflé je uzavřeno do 50 ml minimalistické lahvičky.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.