Calvin Klein Escape 30ml

Toaletní voda Calvin Klein Escape for Men je pánský parfém z dílny jednoho z nejznámějších módních dómů – firmy Calvin Klein. Za dobu své existence si dokázala získat nespočet obdivovatelů a příznivců. Označení Calvin Klein se zapsalo jako důkaz modernosti, stylovosti a smyslu pro luxus a to ať se nachází na spodním prádle, džínech nebo na parfému. V tomto trendu pokračuje i parfém Escape for Men, který byl světu představen v roce 1993. Tento…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Calvin Klein Escape 30ml
Výrobce: CALVIN KLEIN
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Určení:
Tester:
Ne

Popis produktu

Toaletní voda Calvin Klein Escape for Men je pánský parfém z dílny jednoho z nejznámějších módních dómů – firmy Calvin Klein. Za dobu své existence si dokázala získat nespočet obdivovatelů a příznivců. Označení Calvin Klein se zapsalo jako důkaz modernosti, stylovosti a smyslu pro luxus a to ať se nachází na spodním prádle, džínech nebo na parfému. V tomto trendu pokračuje i parfém Escape for Men, který byl světu představen v roce 1993.

Tento parfém je navržen, jak už název sám napovídá, k útěku ze všednosti dennodenního života. Protože je všeobecně známo, že stereotypnost je pro muže ubíjející. Proto je tu vůně Escape for Men. Vyplňuje přirozenou mužskou potřebu po objevování a nových prožitcích. Kloubí se v ní atmosféra vzrušujícího dobrodružství a neskonale energické svobody. Dokáže tak nabít a osvěžit každého muže nehledě na jeho věk.

Vonná kompozice se otevírá citrusovými motivy bergamotu a grapefruitu, svěžím eukalyptem a podmanivými aromaty dřeva a jalovce, které vůni dodávají příchuť tajemství. Plynule navazují jemné, kořeněné tóny rozmarýnu a šalvěje podpořené cypřišem. Závěru potom dominují temnější exotické vůně santalového dřeva, vetiveru, mechu a transcendentního pačuli.

Flakon toaletní vody je v moderním cylindrickém provedení v kombinaci mléčného skla a stříbřitého uzávěru. Celkově působí velice elegantním dojmem, čímž pouze podtrhuje povahu vůně.

Calvin Klein Escape je květinová velice lehká a osvěžující vůně pro ženy. Toužíte po exotických dálkách? Chcete nevtíravý pocit čistoty a radosti? Právě pro vás tu máme Escape od Calvina Kleina. Vůně, která se plně přizpůsobí vašim potřebám a dokonale splyne s vaší osobností. Dopřejte si potěšení ze svěžesti a ženskosti, která se skvěle hodí k jemným a mladistvým ženám.

V prvních okamžicích vás odzbrojí uklidňující heřmánek umocněný výrazným černým rybízem a čerstvým jablkem. V srdci parfému pak naleznete sladké tóny růže a broskve v kombinaci s jasmínem a hřebíčkem. Na závěr vás jako hedvábný šál ovinou teplé esence santalového dřeva, vetiveru a pižma.

Parfémy Calvin Klein jsou specifické svěžími a mladistvými vůněmi pro ženy i muže. Parfém Escape rozšířil jeho nabídku v roce 1991 a hned rok poté získal prestižní ocenění FIFI. Vstupte do světa opojných vůní exotiky a osvěžte své tělo i mysl s jednoduchým a zároveň smyslně ženským parfémem Calvin Klein Escape!

Calvin Klein Escape za super cenu. Doprava do 24 hodin zaručena. Calvin Klein Escape je symbolem intenzivního života, v němž každý okamžik má význam. Vzácné prvky a přípravky z celého světa se mísí a tvoří svěží, ovocně-květinovou kytici s esencí exotických doplňků a smyslným dřevitým pozadím, jenž ztělesňuje současný vztah k dobrodružství. Calvin Klein: "Dnešní žena touží po lásce a úspěchu, ale také žít naplno, dělit se o své radosti a být samostatnou. Proto jsem stvořil vůni Escape, vůni pro romantickou ženu, která chce, aby každá chvíle života byla významná." V roce 1992 se tent

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.