Callaway Tour Authentic rukavice

Pohodlí a cit Golfová rukavice Callaway Tour Authentic je vyrobena z kvalitní kůže. Je velmi příjemná na nošení a poskytuje výborný cit. Perforovaná vrchní část prstů zajišťuje výborný odvod vlhkosti, díky kterému se budete cítit daleko pohodlněji a komfortněji. vyrobená z kvalitní kůže perforace na prstech zajišťuje výborný odvod vlhkosti nastavitelné zapínání   Firma Callaway je světově nejrozšířenější výrobce golfového vybavení díky inovacím,…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Callaway Tour Authentic rukavice
Výrobce: CALLAWAY
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pohodlí a cit

Golfová rukavice Callaway Tour Authentic je vyrobena z kvalitní kůže. Je velmi příjemná na nošení a poskytuje výborný cit. Perforovaná vrchní část prstů zajišťuje výborný odvod vlhkosti, díky kterému se budete cítit daleko pohodlněji a komfortněji.

  • vyrobená z kvalitní kůže
  • perforace na prstech zajišťuje výborný odvod vlhkosti
  • nastavitelné zapínání

 

Firma Callaway je světově nejrozšířenější výrobce golfového vybavení díky inovacím, vývoji nejnovějších technologií a použití špičkových materiálů. WebGolf.cz Vám nabízí jistotu odborného prodeje a pouze originálního zboží.

Callaway Tour Authentic pánská golfová rukavice - bílá, 1 ks Vynikající golfová rukavice Callaway z měkké eko kůže přináší skvělý pocit, trvanlivost, úžasnou flexibilitu a perfektní pružnost, kterou poznáte při ohýbaní prstů. Pánská rukavice vyrobená z prémiové AAA Tour Cabretta kůže. Materiál 83% polyester, 17% elastan Tabulka velikostí S M ML L XL Délka od zápěstí po konec prostředníčku 19 cm 19.5 cm 20 cm 20.5 cm 21 cm Hodnoty v tabulce jsou pouze přibližné. Model 2014 Možnost jednoduché výměny! Nejste si jistí svou velikostí? Jen u nás golfové rukavice nakupujete bez rizika! Rukavici můžete doma vyzkoušet a nebude-li vám vyhovovat velikost nebo... Pánská golfová rukavice Callaway Tour Authentic byla vyrobena z odolné, prvotřídní kůže a její konstrukce poskytuje skvělý pocit během hry a perfektně padne každému hráči golfu. Rukavice byla vybavena Opti Fit™ technologií, která zajišťuje to, aby rukavice správně přilnula a během hry neskluzovala z ruky. Dírkování na dlani, prstech i palci umožňuje prodyšnost a redukuje vlhkost.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.