Cafferata Florencia: Domeček pro panenky - Pohádkové otočné d

Domeček pro panenky - Pohádkové otočné d - neuveden Rodiče si jistě vzpomenou na panoramatická leporela ze svého dětství. Tato kniha vypráví příběh o tom, jak snadné je pro malou holčičku přenést se do Říše fantazie, napsaný na motivy pohádky Louskáček E. T. A. Hoffmanna. Výrobek  neobsahuje jen knihu, ale i velký trojrozměrný, plně vybavený domeček a postavičky, aby si každá dívenka mohla snadno představit, kde se děj příběhu odehrává. Domeček…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Cafferata Florencia: Domeček pro panenky - Pohádkové otočné d
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Domeček pro panenky - Pohádkové otočné d - neuveden Rodiče si jistě vzpomenou na panoramatická leporela ze svého dětství. Tato kniha vypráví příběh o tom, jak snadné je pro malou holčičku přenést se do Říše fantazie, napsaný na motivy pohádky Louskáček E. T. A. Hoffmanna. Výrobek  neobsahuje jen knihu, ale i velký trojrozměrný, plně vybavený domeček a postavičky, aby si každá dívenka mohla snadno představit, kde se děj příběhu odehrává. Domeček „postavíte“ jednoduchým přetočením kolem hřbetu a můžete si začít hrát. z kategorie Knihy | Dětská literatura | Knihy pro malé děti | Leporela | Pohádky od SUN naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz!

Domeček pro panenky panoramatické leporelo

Rozkládací knížka na motivy pohádky Louskáček, ze které se snadným přetočením stane domeček. Balení obsahuje papírové figurky, pomocí kterých si čtenář může přehrát příběh. Podporuje fantazii a verbální dovednosti.

Vhodné pro děti od 3 let. Počet stran: 50 Rozměr: 22,3 x 27,2 cm

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.