Cacharel Anais Anais 100 ml Tester

Dámský parfém Anais Anais L'Original Eau de Toilette od Cacharel je novým vydáním původní vůně Anais Anais z roku 1978. Vůně plná romantické nálady a čistoty s trochou nostalgie. Jako náruč čerstvě nařezaných květin zahalí vás pudrová jemnost okvětních plátků a svěžest zelených stonků. Svým složením věrně kopíruje původní Anais Anais, čímž jistě potěší ty, které si ji v minulost oblíbily a marně za ni hledají náhradu. V úvodu zaujmou tóny…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Cacharel Anais Anais 100 ml Tester
Výrobce: CACHAREL
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Určení:
Objem: 100 ml
Tester:
Ne

Popis produktu

Dámský parfém Anais Anais L'Original Eau de Toilette od Cacharel je novým vydáním původní vůně Anais Anais z roku 1978. Vůně plná romantické nálady a čistoty s trochou nostalgie. Jako náruč čerstvě nařezaných květin zahalí vás pudrová jemnost okvětních plátků a svěžest zelených stonků. Svým složením věrně kopíruje původní Anais Anais, čímž jistě potěší ty, které si ji v minulost oblíbily a marně za ni hledají náhradu. V úvodu zaujmou tóny hyacintu a zimolezu. Srdce tvoří lilie, konvalinky, růže, jasmín a ylang-ylang. Základ má na svědomí větvičník a mech se santalovým dřevem, pižmem a černým rybízem. Parfém střední intenzitya středně dlouhé výdržese hodí do odpočinkových dnůod jarado podzimu.

Hledáte ultra ženskou a skutečně romantickou vůni? Vyberte si tu nejněžnější a nejpříjemnější! Vůně Cacharel Anais Anais je první parfém od známé značky Cacharel a symboluzuje věčnou mladost a romantismus. Vůně Cacharel Anais Anais je pojmenována po perské bohyni lásky Anaitis a tak jako láska je tento parfém něžný a záhadný.

Parfém Cacharel Anais Anais přináší delikátní vůni se svěžím nádechem brzkého jara. Vůně Cacharel Anais Anais obsahuje více než 300 květinových esencí s uklidňujícím složením jantaru, santalu a teplého dotyku kadidla. Vsaďte na romantiku a zahalte se do magické vůně vytvořené v roce 1978 týmem tří mistrovských nosů.

Cacharel Anais Anais L´Original za super cenu. Doprava do 24 hodin zaručena. Dámská vůně Cacharel Anais Anais L´Original vyzařuje svěžest, čistotu a krásu. Okouzlující složení překypuje květinovými tóny, které skvěle podtrhnou Váš půvab. Jemnost květin doplňuje šťavnaté ovoce a hřejivé santalové dřevo. Skvostná kompozice Vás okouzlí svou hravostí, jemností a originalitou. Jiskřivé složení Vám dodá novou energii. Nechte se unášet jedinečnými tóny parfému Cacharel Anais Anais L´Original. Buďte svůdná, okouzlující a neodolatelná. Harmonická vůně Anais Anais L´Original se stane Vaším skvělým doplňkem.. EDT, toaletní voda, eau de toilet Parfém Cacharel Anais Anais L´Original : Legendární květinová vůně Anais Anais od Cacharel byl zahájena již v roce 1978, a do dnešního dne, je to jedna z nejoblíbenějších a nejvíce elegantních parfémů. Cacharel představila novou edici Anais Anais Premier Delice v roce 2014, ale také obnovila původní parfém (nyní s příponou L originál). Vůně je soustředěna kolem tónů lilie, ve směsi s dalšími bílými a zelenými květy, které vyjadřují svěžest a čistotu. Anais Anais L'Original – otevře akordy zelených hyacintů a… Parfém Cacharel Anais Anais : Cacharel Anais Anais je první vůně od Cacharel, na trhu je už od roku 1978. Jméno získala podle perzské bohyně lásky Anaitis. Anais Anais obsahuje přes 300 květinových esencí a přináší tak svěží květinový nádech. Je určen zvlášť pro ty z vás, které milují veselý život plný nadšení a odvážného dobrodružství. Cacharel Anais Anais symbolizuje mladost, radost a romantismus. Parfém Cacharel Anais Anais si můžete ih

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.