BURNUS Kamill krém na ruce tuba 100ml Sensitive 925718

Ochranný krém na ruce a nehty s výtažkem heřmánku a bisabolu zklidňuje a regeneruje pokožku. Dlouhodobě hydratuje a zvláčňuje. Bez barviv, minerálních olejů, parafínů. Dermatologicky testováno. Použití: Naneste na umytou pokožku a jemně vmasírujte. Kamill je čistě přírodní a nekomplikovaná kosmetika. Díky koncentrované síle heřmánku působí a přirozenou cestou se stará o pokožku. Heřmánek je velmi oblíbená bylina s více než stovkou léčivých…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: BURNUS Kamill krém na ruce tuba 100ml Sensitive 925718
Výrobce: BURNUS
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Ochranný krém na ruce a nehty s výtažkem heřmánku a bisabolu zklidňuje a regeneruje pokožku. Dlouhodobě hydratuje a zvláčňuje. Bez barviv, minerálních olejů, parafínů. Dermatologicky testováno. Použití: Naneste na umytou pokožku a jemně vmasírujte. Kamill je čistě přírodní a nekomplikovaná kosmetika. Díky koncentrované síle heřmánku působí a přirozenou cestou se stará o pokožku. Heřmánek je velmi oblíbená bylina s více než stovkou léčivých účinků. Těmi nejvýznamnějšími pro pokožku našeho těla jsou účinky hojivé a protizánětlivé. Snad proto celé portfolio Kamill Cosmetic získalo tolik věrných spotřebitelek, které si již péči o pokožku bez pomoci heřmánku nedokážou představit. Dovoz Německo. Krém na ruce a nehty vhodný pro extrémně citlivou a dráždivou pokožku. Jemný krém Kamill Sensitive je obzvlášť vhodný pro extrémně citlivou a dráždivou pokožku. Heřmánek a bisabolol zklidňují a hydratují pokožku vašich rukou a zanechávají je dlouhodobě hebké a vláčné. Navíc zabraňuje dalšímu podráždění. Krém neobsahuje žádná umělá barviva, parafín, paraben ani PEG emulgátory a je neparfémovaný.Klíčové vlastnostiJemný krém pro extrémně citlivou pokožkuS heřmánkem a bisabololemSkvělé zklidňující a hydratační učinkyZabraňuje dalšímu podráždění rukouBez umělých barviv, parafínu a PEG emulgátorůLze zakoupit minimálně 2 balení.

Krém na ruce vyvinutý speciálně pro extrémně citlivou pokožku. Receptura s heřmánkovým extraktem a bisabolem poskytuje jemnou péči, působí proti podráždění pokožky a obnovuje její vyváženou hydrataci.

Bez parfémů, barviv, olejů a parafínu. Neobsahuje parabeny a emulgátory. Dermatologicky testováno.

Dovezeno z Německa.

Krém poskytuje rukám a nehtům účinnou péči. Heřmánek působí na pokožku rukou blahodárně a podporuje jejich regeneraci. balení po 12ks, uvedená cena je za 1ks. Kamill krém na ruce sensitiv 100ml.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.