Burberry Brit Rhythm toaletní voda pro muže 50 ml

Toaletní voda pro muže Burberry Brit Rhythm je energetickým elixírem mládí, svěžesti a nadšení. Přírodní kouzlo založené na kvalitních vonných esencích, které prohloubí váš přirozený talent a pomůže vám udělat ze sebe významného elegána. Instinktivní a adrenalinová vůně pro opravdové muže. Burberry Brit Rhythm je toaletní voda, jež si vás podmaní. A nejenom vás. Překrásný a esenciálně bohatý příběh mohou zažívat všichni kolem. Intenzivní jsou…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Burberry Brit Rhythm toaletní voda pro muže 50 ml
Výrobce: BURBERRY
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Určení:
Tester:
Ne

Popis produktu

Toaletní voda pro muže Burberry Brit Rhythm je energetickým elixírem mládí, svěžesti a nadšení. Přírodní kouzlo založené na kvalitních vonných esencích, které prohloubí váš přirozený talent a pomůže vám udělat ze sebe významného elegána. Instinktivní a adrenalinová vůně pro opravdové muže. Burberry Brit Rhythm je toaletní voda, jež si vás podmaní. A nejenom vás. Překrásný a esenciálně bohatý příběh mohou zažívat všichni kolem. Intenzivní jsou hlavně příchutě jalovce, bazalky, pačuli nebo cedru. Univerzální a bohatá vůně zvýrazňující smyslnou mužskou krásu a eleganci. Flakónek toaletní vody Burberry Brit Rhythm má ryze mužský charakter. Šedá barva s neprůhlednou povrchovou úpravou je vyjádřením dominance a stylu. Přesně tak se můžete ve společnosti prezentovat i vy, zvolíte-li moderní vůni plnou snadno zapamatovatelných tónů.

Brit Rhythm je inspirovaná adrenalinem, vzrušením z živé hudby a energií davu. Představuje sexy provokativní vůni pro muže. Je inspirovaná živou muzikou a energií mládí, byla vyvinuta parfuméry Dominiquem Ropione a Olivierem Polge. Jednou ze tří hlavních přísad, které jsou pro Brit Rhythm typické je bazalka, zelená aromatická vůně, inspirovaná přírodou. Přináší nám pocit svobody a pulzující energie.Druhou přísadou je černá kůže, která ve vůni probouzí její hluboké akcenty. Třetí důležitou součástí vůně je cedrové dřevo a jeho výrazná a kořeněná vůně pryskyřice. Cedr je jednou z nejstarších přísad, která se používá v oblasti parfémů. Toaletní voda pánská , typ hlavní vůně: kožená . Pánská toaletní voda Burberry Brit Rhythm 50 ml s rozprašovačem Burberry Brit Rhythm představuje sexy provokativní vůni inspirovanou hudbou a energií mládí. Smyslná, hluboká, dřevitá vůně parfému navržena Dominique Ropione, Oliviere Polge a Anne Flipo, symbolizující pohyb v záři reflektorů, určená pro instinktivní muže.Složení:Hlava: bazalka, verbena, kardamom, jalovcová bobuleSrdce: kůže, pačuli, sturačZáklad: kadidlo, cedr, tonkaObjem: 50 ml Brit Rhythm od značky Burberry je kožená, dřevitá vůně pro muže. Na vytváření této jedinečné, orientální vůně se podíleli Dominique Ropion, Anne Flipo a Olivier Polge. V úvodu vůně se objevují kořenité tóny bazalky, verbeny, jalovce a kardamonu. Srdce tvoří směs pačuli a styraxu zabalená do měkké kůže. V závěru se projevují dominantní akordy jemného cedrového dřeva, ostrého kadidla a orientální fazole Tonka. Na trh byla uvedena v roce 2013.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.