Brio Elektrická lokomotiva 33214

od 499 Kč
Moderní elektrická lokomotiva s magnetickým závěsem. Tato mašinka je kompatibilní s ostatními Vláčkodráhami Brio. Zapínání lokomotivy tlačítkem na její střeše.Brio Elektrická lokomotiva zelená je další kvalitně zpracovaný vláček ze série úžasných dřevěných Brio mašinek. Nechte se unášet fantazií a uvidíte, že si s touto mašinkou užijete spoustu zábavy, protože pouhím stistkem tlačítka se vláček rozjde dopředu, dozadu nebo se zastaví. Tradiční…
Mrakyhraček
Skladem
499 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Brio Elektrická lokomotiva 33214
Výrobce: Brio
Minimální cena: 499 Kč
Maximální cena: 739 Kč
Ušetříte až: 240 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Moderní elektrická lokomotiva s magnetickým závěsem. Tato mašinka je kompatibilní s ostatními Vláčkodráhami Brio. Zapínání lokomotivy tlačítkem na její střeše.Brio Elektrická lokomotiva zelená je další kvalitně zpracovaný vláček ze série úžasných dřevěných Brio mašinek. Nechte se unášet fantazií a uvidíte, že si s touto mašinkou užijete spoustu zábavy, protože pouhím stistkem tlačítka se vláček rozjde dopředu, dozadu nebo se zastaví. Tradiční švédský výrobce nejen dřevěných hraček, u nás snad nejvíce známých dřevěných vláčkodráh, jejich příslušenství od různých typů kolejnic přes železniční stavby až po lokomotivy a vagónky.Rozměry dětské hračky (š v h): 9 x 3,5cmMateriál: dřevo, plast, kovBaterie: 1xAA (není součástí)Vhodné baterie můžete k výrobku dokoupit na našem e-shopuCena je uvedena za 1 balení hračkyHračka je vhodná pro děti od 3 let-dm- (baterie AA nejsou součástí balení) Tradiční švédský výrobce nejen dřevěných hraček, u nás snad nejvíce známých dřevěných vláčkodráh, jejich příslušenství od různých typů kolejnic přes železniční stavby až po lokomotivy a vagónky.Historie značky BRIO se začala psát již v roce 1884 zakladatelem jménem Ivar Bengtsson. Dnes je BRIO globální společnost, která vlastní jak značky Brio, Alga, Simo a Carena. Společnost BRIO je rozdělena do dvou divizí: BRIO TOY a BRIO BABY. BRIO TOY je distributorem hraček pro severní evropský trh. Výrobky jsou nakupovány od dodavatelů a distribuovány prostřednictvím specializovaných obchodů konečným spotřebitelům. BRIO BABY vyvíjí, vyrábí a prodává kočárky a příslušenství, autosedačky a dětské nábytek. Moderní elektrická lokomotiva s magnetickým závěsem. Moderní elektrická lokomotiva s magnetickým závěsem. S touto téměř autentickou lokomotivou si každý malý kluk bude připadat jako opravdový strojvedoucí. Mašinka je kompatibilní s ostatními Vláčkodráhami Brio. Materiál: dřevo Baterie AA není součástí   Rozměry: délka 36 mm šířka 89 mm výška 50 mm Nákladní lokomotiva na baterii Číslo výrobku: 33214 Reflektor této silné lokomotivy je vidět i na dálku. Zmáčkni jednoduše tlačítka a můžeš zastavit, jet vpřed nebo vzad. Provoz na baterii: 1 x AA 1,5V (není součástí). Upozornění! Hračka není vhodná pro děti do 3 let.

Moderní elektrická lokomotiva s magnetickým závěsem je ovládána jedním tlačítkem. Podívejte se jak svítí svými reflektory do dálky. Tato mašinka je kompatibilní s ostatními vláčkodráhami Brio.

Baterie: 1x AA (nejsou součástí).

Věk: 3+

Elektrická lokomotiva zelená vám nesmí chybět ve vaší sbírce vláčků a kolejí. Je skvělým doplňkem k vaší vláčkodráze od firmy Brio. Baterie AA nejsou součástí. Podívejte se na i další hračky pro kluky podobného charakteru v kategorii dřevěné vláčky. Moderní elektrickou lokomotivu s magnetickým závěsem uvítá doma každý malý železničář, výpravčí nebo jen sběratel či fanda do železnice.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.

Mohlo by vás také zajímat

Vláčky Brio Nejlevnější vláčky