BRILANZ Mop set TORNADO, modrý

Mop s mopem, vyrobeno z nerezavějící oceli a plastu, objem kbelíku 11.5l, barva modrá. Kdo říká, že úklid nemůže být zábava? Šlápněte do pedálu a přesvědčte se o opaku! Set Brilanz Mop Tornado vám poskytne vše, co k úklidu podlah potřebujete. Kbelík o objemu 11,5 l je vybaven šlapacím mechanismem, který umožňuje snadné a rychlé očištění mopu. V balení naleznete hned dva kusy náhradních hlavic z mikrovlákna, které odstraní všechny nečistoty z…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: BRILANZ Mop set TORNADO, modrý
Výrobce: Brilanz
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Mop s mopem, vyrobeno z nerezavějící oceli a plastu, objem kbelíku 11.5l, barva modrá. Kdo říká, že úklid nemůže být zábava? Šlápněte do pedálu a přesvědčte se o opaku! Set Brilanz Mop Tornado vám poskytne vše, co k úklidu podlah potřebujete. Kbelík o objemu 11,5 l je vybaven šlapacím mechanismem, který umožňuje snadné a rychlé očištění mopu. V balení naleznete hned dva kusy náhradních hlavic z mikrovlákna, které odstraní všechny nečistoty z vašich podlah. Svěží modrá barva vám zvedne náladu, o tom nepochybujte! Zbavte se neúčinných způsobů úklidu, dejte přednost rychlosti a produktivitě. Klíčové vlastnosti mopu Brilanz Tornado v modré barvěRotační mechanismus pro snadný úklidHlavice Brilanz Tornado je vyrobena z kvalitního mikrovláknaOdstředivá síla zbaví mop přebytečné vlhkostiBrilanz Tornado obsahuje 2 ks náhradních hlavicTělo mopu Tornado je vyrobeno z nerezavějící oceliKyblík o objemu 11,5 l Ideálně mokrý, ideálně suchýRotační mechanismus mopu Brilanz Tornado zajistí Tornado MOP set - obsahuje: plastový kbelík o objemu 11,5 l, 2ks náhradních mopů z microfibra, tyčovou sadu z nerezavějící oceli, barva modrá.

  • Barva: Modrá
  • Materiál: Plast / nerez
  • Objem (l): 11,5
  • Hmotnost brutto (kg): 3,23
  • Hmotnost netto (kg): 2,87
  • Základní / přepravní balení: - / 4
Brilanz Tornado Mop set v atraktivní modré barvě je univerzálním pomocníkem do každé domácnosti. Součástí sady jsou náhrady, které jsou vhodné na všechny typy podlah včetně dřevěných.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.