Bravo B 4243

Ruční šlehač s mísou Bravo B-4243 Šikovný ruční šlehač, který pracuje skoro sám. Stačí ho upnout, zapnout a už to šlehá samo. U tohoto modelu ručního šlehače naleznete 5 rychlostních stupňů chodu a stojan s plastovou mísou o objemu 1,5 l. Dále tlačítko TURBO, uvolňovací tlačítko, šlehací metly a hnětací háky. Součástí je také ponorný tyčový nástavec, který je odnímatelný. Díky úchytu šlehače a plastové míse může šlehač pracovat, aniž byste…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Bravo B 4243
Výrobce: BRAVO
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Ruční šlehač s mísou Bravo B-4243

Šikovný ruční šlehač, který pracuje skoro sám. Stačí ho upnout, zapnout a už to šlehá samo. U tohoto modelu ručního šlehače naleznete 5 rychlostních stupňů chodu a stojan s plastovou mísou o objemu 1,5 l. Dále tlačítko TURBO, uvolňovací tlačítko, šlehací metly a hnětací háky.

Součástí je také ponorný tyčový nástavec, který je odnímatelný. Díky úchytu šlehače a plastové míse může šlehač pracovat, aniž byste museli šlehač stále držet v rukách, což je velmi praktické. Ozubená soukolí jsou velmi pevná a přesná, tudíž nehrozí mechanické poškození při otáčení mísy. Osobně ho používám doma a jsem s ním opravdu spokojen.

Parametry:

  • 5 rychlostních stupňů
  • otočná mísa o objemu 1,5 l
  • funkce TURBO
  • 2 šlehací a 2 hnětací metly z nerez oceli
  • odnímatelný tyčový nástavec
  • kryt mísy s doplňovacím otvorem
  • příkon 350 W
 odnímatelná mísa doplňovací otvor 5 rychlostních stupňů Ruční šlehač s otočnou mísou nabízí kompletní výbavu pro vášnivé kuchařky. Ruční šlehač má 5 rychlostních stupňů, včetně tlačítka TURBO. Samozřejmostí jsou nerezové šlehací a hnětací metly, a navíc ponorný tyčový nástavec! Co ale jiné ruční šlehače nemají, je odnímatelná otočná mísa o objemu 1,5l. Mísa je včetně krytu s doplňovacím otvorem. Příkon 350 W. Materiál: nerez ocel, plast. Rozměry: šlehač: v. 34 x pr. 29 cm, miska: pr. 22 x v. 17 cm.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.