Boucheron Pour Homme 100ml

od 736 Kč
Vůně, která vám nedá spát? Známe její jméno. Otevřete dveře světu vůni, která je plná luxusu a elegance. Vůni, která předčí všechna vaše očekávání. Řada Boucheron Boucheron Pour Homme v sobě skrývá obrovský potenciál, je jen na vás zda ho odhalíte. Smyslná vůně pro muže Řada Boucheron Boucheron Pour Homme přináší toaletní vody, parfémované vody, sprchové vody i limitované edice, které vás nadchnou svou vonnou kompozicí. Vůně řady Boucheron…
Profi-parfemy.cz
Za dopravu 89 Kč Skladem
930 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Boucheron Pour Homme 100ml
Výrobce: BOUCHERON
Minimální cena: 736 Kč
Maximální cena: 960 Kč
Ušetříte až: 224 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Určení:
Objem: 100 ml
Tester:
Ne

Popis produktu

Vůně, která vám nedá spát? Známe její jméno. Otevřete dveře světu vůni, která je plná luxusu a elegance. Vůni, která předčí všechna vaše očekávání. Řada Boucheron Boucheron Pour Homme v sobě skrývá obrovský potenciál, je jen na vás zda ho odhalíte.

Smyslná vůně pro muže

Řada Boucheron Boucheron Pour Homme přináší toaletní vody, parfémované vody, sprchové vody i limitované edice, které vás nadchnou svou vonnou kompozicí. Vůně řady Boucheron Boucheron Pour Homme? Při prvním přivonění ucítíte tóny levandule, verbeny, bazalky a bergamotu, které se mísí s osvěžujícími tóny citrusů, v čele s citrónem, mandarinkou a pomerančem. V samotném srdci vůně se ukrývají květinové tóny. Upoutá vás vůně jasmínu, orrisu, karafiátu, ylang-ylang, růže a konvalinky., Základ vůně řady Boucheron Boucheron Pour Homme je tvořen dřevitými tóny, které vůni přidávají na smyslnosti. Cítíte to? To je pižmo v kombinaci s benzoinem, vetiverem, tonka fazolí, santalovým dřevem a jantarem. Povzbuďte své smysly s řadou Boucheron Boucheron Pour Homme.

 

Hlava: verbena, bergamot, pomeranč, bazalka

Srdce: koriandr, růže, ylang-ylang, kosatec

Základ: pačuli, santalové dřevo, vetiver, mech

Boucheron pour Homme je vůně nabitá svěžestí, luxusem a elegancí. Tuto harmonickou kompozici esencí umocňují dřevité tóny plné smyslnosti. Otevřete svoji náruč, přijměte tuto nádhernou a mužnou vůni. Svrchní tóny bergamotu, pomeranče a bazalky potěší vaši mysl i ducha. V srdci toaletní vody dřímají esence koriandru, růže a ylang-ylang. Základem toaletní vody Boucheron Pour Homme jsou tóny pačuli, santálového dřeva, vetiveru a mechu. Dopřejte si tyto libozvučné tóny všech esencí. Buďte výjimečný a sexy. Tato toaletní voda je určena pro muže, kteří přesně vědí, co od života žádají. Mají styl, smysl pro eleganci. Jsou jedineční. Zahalte se i vy do této rozkošné vůně plné nádherných esencí v každém ročním období. Uvidíte, že vám bude velmi slušet. Nechte se jí doprovázet při obchodní schůzce, večeři, nebo romantické procházce. Objednejte si Boucheron Pour Homme v našem internetovém obchodu a okuste tento slastný pocit nabitý vášní. Na trh byla uvedena v roce 1991.

Vůně určená pro klasické a rafinované gentlemany. S ohlédnutím na kolekci hodinek Boucheron, je i první vůně určená pro klasické a rafinované gentlemany. Stejně bohatý, vzácný a mužný jako jeho dámský protějšek. Boucheron pour Homme je aromatická, citrusová a dřevitá vůně podepsaná parfémářem Raymondem Chaillanem. Náruč bergamotu a verbeny osvěžuje koriandr a bazalka. Smělost květinového aspektu, který je složen z růží a ylang-ylang, upřímně pomrkává na ženskou verzi. Páteř tvoří směs dřeva, vetiveru, pačul Tester má identické složení jako produkt v běžném provedení. Odlišujícími rozdíly jsou: Balení – je provedeno v kartónových neozdobených krabičkách, někdy může být i bez krabičky. Obal – shodný se standardním provedením, ale může být i odlišný, např. velikostí, zobrazením někte

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.