Bontonfilm Karnali - Neznámá údolí západního Nepálu DVD

od 109 Kč
Český název: Karnali - neznámá údolí západního Nepálu Originální název: Karnali - neznámá údolí západního Nepálu [Česko, 2010] Nosič (platforma): DVD   Délka: 80 minut (4x20min) Poutavý cestopis z odlehlé provincie Karnali v opuštěném a velice málo navštěvovaném západním Nepálu. První díl seznamuje diváka s historií celé oblasti a s důvody dnešní chudoby a hladomoru. Ve druhém díle procházíme dlouho nepřístupným údolím Limi podél hranic s…
Alza.cz
Skladem
109 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Bontonfilm Karnali - Neznámá údolí západního Nepálu DVD
Minimální cena: 109 Kč
Maximální cena: 129 Kč
Ušetříte až: 20 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Český název: Karnali - neznámá údolí západního Nepálu Originální název: Karnali - neznámá údolí západního Nepálu [Česko, 2010] Nosič (platforma): DVD   Délka: 80 minut (4x20min)

Poutavý cestopis z odlehlé provincie Karnali v opuštěném a velice málo navštěvovaném západním Nepálu. První díl seznamuje diváka s historií celé oblasti a s důvody dnešní chudoby a hladomoru. Ve druhém díle procházíme dlouho nepřístupným údolím Limi podél hranic s Tibetem.

Poslední dva díly popisují čtrnáctidenní průstup horskou oblastí Saipal mimo jakékoli cesty a všechny strasti vyplývající z tohoto riskantního podniku. Oblast Karnali je ve vyšších polohách takřka liduprázdná a lidé, kteří tam ještě ve velké chudobě žijí, nikdy neviděli bílé cizince.

Film není jen pouhým popisem cesty, ale v komentáři se pokouší o hlubší vhled do místní kultury a náboženství.

Karnali - neznámá údolí západního Nepálu na DVD obsahuje:

Zvuk: český 2.0 Obraz: 16:9 1.78:1

Režie: Martin Kratochvíl

Poutavý cestopis z odlehlé oblast Karnali v opuštěném a velice málo navštěvovaném západním Nepálu. První díl popisuje historii celé oblasti a důvody dnešní chudoby a hladomoru. Ve druhém díle procházíme dlouho nepřístupným údolím Limi podél hranic s Tibetem. Poslední dva díly popisují čtrnáctidenní průstup horskou oblastí Saipal mimo jakékoli cesty a všechny strasti vyplývající z tohoto riskantního podniku. Oblast Karnali je ve vyšších polohách takřka liduprázdná a lidé, kteří tam ještě ve velké chudobě žijí nikdy neviděli bílé cizince. Film není jen pouhým popisem cesty, ale v komentáři se pokouší o hlubší vhled do místní kultury a náboženství.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.