Bonavita BV3825ST

Nerezová konvice Bonavita BV3825ST na 1 litr vody vhodná na indukci. Hubice ve tvaru labutí šíje umožní snadné zalití horkého nápoje - ideální pro přípravu kávy v dripperu.Díky tenoučké hubici ve tvaru labutí šíje míří přesně - třeba při zalévání dripperu. Díky odolnému nerezovému povrchu sedne i vaší myčce. A konečně díky ergonomickému držadlu z dobře izolujícího materiálu vám padne do ruky a nespálí. Nerezová konvice Bonavita BV3825ST spojuje…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Bonavita BV3825ST
Výrobce: BonaVita
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Nerezová konvice Bonavita BV3825ST na 1 litr vody vhodná na indukci. Hubice ve tvaru labutí šíje umožní snadné zalití horkého nápoje - ideální pro přípravu kávy v dripperu.

Díky tenoučké hubici ve tvaru labutí šíje míří přesně - třeba při zalévání dripperu. Díky odolnému nerezovému povrchu sedne i vaší myčce. A konečně díky ergonomickému držadlu z dobře izolujícího materiálu vám padne do ruky a nespálí.

Nerezová konvice Bonavita BV3825ST spojuje tradiční design s moderním minimalismem. Má všechno, co od konvice potřebujete. A nic, co by bylo navíc.

Hubice ve tvaru labutí šíje

Mimořádně tenká, dlouhá a dvojitě prohnutá - tato hubice připomíná labutí šíji nebo husí krk. Štíhlá, zakřivená hubice pomáhá vodu lít pomalu, precizně a neustále kontrolovat její proud. Konvice je proto ideální pro zalévání dripperů, french pressů nebo aeropressů.

Ergonomická tepelně izolovaná rukojeť

Abyste mohli snadno manipulovat s konvicí plné právě vroucí vody a neriskovali popálení, má držadlo konvice povrch z tepelně izolujícího materiálu. Perfektní ergonomie vám pak umožní zalít váš horký nápoj přesně tou technikou, která zaručí tu nejlepší chuť.

Na indukci i do myčky

Zdánlivě staromódní konvice na ohřev vody má všechny vlastnosti, které očekáváte od výrobku 21. století. Díky povrchu ze speciálně upravené nerezové oceli ji můžete mýt v myčce. A na indukční desce uvaří vodu stejně rychle jako ta nejrychlejší rychlovarná konvice.

Konvice na vodu Bonavita BV3825ST v kostce:
  • Hubice ve tvaru labutí šíje pro přesné nalévání
  • Ergonomické tepelně izolované držadlo
  • Povrch z broušeného nerezu
  • Vhodné k použití na indukční varnou desku
  • Lze umývat v myčce
Krásně elegantní, jednoduchá, stylová a designová konvice na vodu Bonavita BV3825ST byla speciálně navržena pro přípravu kávy pomocí >>dripperuAeropressu

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.