Bonaparte Briliantina IV. UNO Sběratelské prstýnky

Briliantina vám přináší čtvrtou řadu nádherných dětských prstýnků. Tato série pod názvem UNO skrývá 24 různých modelů doplněných o třpytivé kamínky a jinak zajímavé ozdůbky. Povrchová úprava má vzhled rhodia. Prstýnky jsou dodávány dle skladových zásob. Tak který bude zdobit právě vaši dcerku a podaří se vám nasbírat všech 24 modelů? Produkt je vyroben z kvalitního materiálu, který neobsahuje nikl ani chrom. Výrobek je vhodný pro děti od 4 let.…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Bonaparte Briliantina IV. UNO Sběratelské prstýnky
Výrobce: BONAPARTE
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Briliantina vám přináší čtvrtou řadu nádherných dětských prstýnků. Tato série pod názvem UNO skrývá 24 různých modelů doplněných o třpytivé kamínky a jinak zajímavé ozdůbky. Povrchová úprava má vzhled rhodia. Prstýnky jsou dodávány dle skladových zásob. Tak který bude zdobit právě vaši dcerku a podaří se vám nasbírat všech 24 modelů?

Produkt je vyroben z kvalitního materiálu, který neobsahuje nikl ani chrom.

Výrobek je vhodný pro děti od 4 let.

Máš ráda překvapení? Briliantina má pro tebe připravený sáček, ve kterém najdeš krabičku s překvapením, jaký prstýnek bude obsahovat. Sběratelské prstýnky Briliantina jsou vyráběny z rhodia, jsou nealergenní, vhodné pro každou holčičku, dívku i maminku. Velikost kroužku je nastavitelná, takže je vesele může nosit jak maminka, tak i malá dcerka.

Bonaparte Briliantina IV. UNO Sběratelské prstýnky

V neprůhledném sáčku je krabička a teprve v ní najdeš překvapení! A jéje, tenhle prstýnek už máš - potom je nejlepší jej vyměnit s kamarádkou!

Vhodné pro děti od 4 let. Materiál: antialergenní, potažený Rhodiem

BRILIANTINA přichází s další novou sérií sběratelských prstýnků UNO. Opět vás čeká překvapení, jaký prstýnek bude krabička obsahovat. Do série byly zařazeny 3 vítězné prstýnky z kreativní soutěže v navrhování prstýnků. SBÍREJ, VYMĚŇUJ, NAVRHUJ!

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.