TOP 19
Boffin 100 - rozšíření na boffin 300

od 579 Kč
Boffin 100 Rozšíření na Boffin 300 Stavebnicí Boffin 100 s rozšířením na 300 můžete napomoci dětem proniknout do tajů fyziky a elektroniky, a to zábavnou formou. Obsahuje velké množství součástek, ze kterých se dá po rozšíření tímto setem sestavit 300 projektů. Pro lepší pochopení je přiložen manuál. Základním prvkem je deska a manuál podrobně ukazuje, co vše za jednotlivé součástky přidávat. Přednosti: jednoduché sestavování a rozebírání…
T.S.BOHEMIA a.s.
Doprava zdarma Skladem
579 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Boffin 100 - rozšíření na boffin 300
Výrobce: BOFFIN
Minimální cena: 579 Kč
Maximální cena: 799 Kč
Ušetříte až: 220 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Parametry

Vhodné pro:
Věk od:
Počet dílků: 60 ks

Popis produktu

Boffin 100 Rozšíření na Boffin 300

Stavebnicí Boffin 100 s rozšířením na 300 můžete napomoci dětem proniknout do tajů fyziky a elektroniky, a to zábavnou formou. Obsahuje velké množství součástek, ze kterých se dá po rozšíření tímto setem sestavit 300 projektů. Pro lepší pochopení je přiložen manuál. Základním prvkem je deska a manuál podrobně ukazuje, co vše za jednotlivé součástky přidávat.

Přednosti:

  • jednoduché sestavování a rozebírání
  • možnost sestavit na tři stovky různých projektů
  • možnost rozvíjet fantaii a sestavovat projekty nové
  • dílky a součástky všech stavebnic Boffin jsou kompatibilní

Děti mohou po rozšíření sestavit například tyto projekty:

  • rádio, detektor lži, vodní poplach
  • měřič tlaku, detektor pohybu
  • měřič odporu, zvukovou vlnu, laser

Vhodné pro děti od 8 let Počet součástek: 60 Rozměry balení: 31,5 x 23,3 x 4,3 cm

Elektronická stavebnice - obsahuje 60 součástek, umožňuje sestavit až 300 projektů, vhodné od 8 let . Vzdělávací stavebnice Boffin 300 potěší všechny hravé a zvídavé děti. Stavebnice obsahuje 60 součástek, z nichž lze sestavit 300 projektů. Váš malý stavitel si pak může vymýšlet další a další projekty dle své fantazie. Při skládání si nejenom užije zábavu, ale navíc získá poutavým způsobem představu o zapojování základních elektrických obvodů. Stavebnice slouží jako rozšiřující set, pomocí něhož rozšíříte stavebnici Boffin 100 o další součástky a 200 nových projektů. Mezi nové projekty pak patří například rádio, detektor lži, vodní poplach, měřič tlaku, detektor pohybu, měřič odporu a laser. VypnutoVynechat z LightBoxu Jedinečné stavebnice BoffinEdukativní stavebnice Boffin vašemu dítěti přinesou zábavu i zajímavé rozšíření obzorů. Základem každé stavebnice Boffin je průhledná plastová deska, Rozšiřující set, pomocí něhož si rozšíříte stavebnici Boffin 100 o další součástky a 200 nových projektů a budete mít plnohodnotnou stavebnici Boffin 300. Můžete si postavit projekty: Rádio Detektor lži Vodní poplach Měřič tlaku Detektor pohybu Měřič odporu Zvukovou vlnu Laser Základem všech projektů je deska, na kterou se jednotlivé součástky jednoduše nacvakávají. V manuálu je popsáno, co by projekt měl dělat a co od něj očekávat. Po sestavení si můžete zkontrolovat, jestli všechno funguje.Jednotlivé součástky a projekty můžete kombinovat se součástkami a projekty v ostatních stavebnicích Boffin a vymyslet stovky dalších projektů, které nejsou popsány v manuálu. Rozdáváme jedničky! Využijte slevu 111 Kč na všechny hračky a aktovky s kódem: HRACKY111. Akce platí jen do neděle při nákupu nad 1000 Kč. Rozšiřující set, pomocí něhož si rozšíříte stavebnici Boffin 100 o další součástky a nové projekty. Budete tak mít plnohodnotnou stavebnici Boffin 300. Boffin je elektronická stavebnice, která malým technikům umožnuje sestavit spousty jednoduchých a zajímavých elektronických přístrojů.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.