Bioveta Bio Kill 200 ml

Vysoce účinný přípravek na hubení ektoparazitů domácích zvířat. Jedná se o netoxický, antiparazitický a insekticidní přípravek s dlouhodobým účinkem ve spreji. Bio Kill spr 200ml (pouze na prostředí) je zcela bezpečný pro lidi i zvířata. Může být použit v domácnostech, zdravotnických zařízeních, potravinářských provozovnách, společenských zařízeních, proti švábům, rusům, mouchám, komárům, štěnicím, blechám, molům šatním, mravencům, vosám,…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Bioveta Bio Kill 200 ml
Výrobce: BIOVETA
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Pro štěňata:
Ne

Popis produktu

Vysoce účinný přípravek na hubení ektoparazitů domácích zvířat. Jedná se o netoxický, antiparazitický a insekticidní přípravek s dlouhodobým účinkem ve spreji. Bio Kill spr 200ml (pouze na prostředí) je zcela bezpečný pro lidi i zvířata. Může být použit v domácnostech, zdravotnických zařízeních, potravinářských provozovnách, společenských zařízeních, proti švábům, rusům, mouchám, komárům, štěnicím, blechám, molům šatním, mravencům, vosám, rybenkám, roztočům, škůdcům potravin a tkanin. Nestříkejte na zvířata! Sprej je určen k ošetření prostředí! Toxický pro ryby a kočky.

Složení: permethrin 2,5g (0,25%) v 1 l vodní emulze

Upozornění:

Uchovávejte mimo dosah dětí! Přípravek Bio Kill spr 200ml (pouze na prostředí) se nesmí dostat do přímého kontaktu s potravinami, pitnou vodou, dětskými hračkami. Nestříkat do akvárií - pro ryby, hady, ještěrky a včely je přípravek toxický. Nesmí být používáno jinak, než je uvedeno v návodu! Návod k použití: Otevřete trysku otočením páčky doleva, šikmo vzhůru. Při otočení páčky doprava získáme tenký paprsek, umožňující aplikaci insekticidu do úkrytů hmyzu, do prasklin a štěrbin. Přípravek aplikujte ze vzdálenosti asi 30cm na všechna místa, kde se hmyz zdržuje a ukrývá. Ošetřená plocha musí být stejnoměrně zvlhčena. Přípravek je bez zápachu a nezanechává viditelných stop. Postřik opakujte za 3 - 4 týdny nebo při novém výskytu hmyzu. a) proti švábům a rusům se aplikuje ve formě pásů do rohu místností, na rámy dveří a oken, do okolí odpadkových košů, umyvadel, kanalizačních odpadů, rozvodů tepla a teplé vody b) proti mouchám a komárům se aplikuje na místa, kam sedají, t.j. rámy oken, stropy, okolí lustrů apod. c) proti blechám aplikace probíhá celoplošným ošetřením podlahy, koberce, místa odpočinku domácích zvířat d) proti ostatním druhům aplikuje se přímo na místa jejich výskytu.

Bezpečnostní opatření:

Při aplikaci nejezte, nepijte, nekuřte. Chraňte oči a pokožku. Po aplikaci si umyjte ruce vodou a mýdlem. Nesmí být použito ve volné přírodě!

Uchovávejte při teplotě 10-40° C, doba použitelnosti je 3 roky

Složení: Účinná látka - Permethrinum 250 mg/ 100 ml, destilovaná voda. Léková forma: Bio Kill je antiparazitikum k zevnímu použití. Způsob účinku: Přípravek BIO KILL spray ad us. vet. obsahuje permethrin (patří do skupiny syntetických pyrethroidů). Mechanismus účinku je založen na ovlivnění iontových kanálů nervových vláken parazitů. Narušení transportu Na+ a K+ iontů v membránách neuronů způsobí depolarizaci a zvýšené uvolňování neurotransmiterů a vzniku neuromuskulárního bloku u ektoparazitů. Působí proti ektoparazitům adulticidně. Způsob použití: Před použitím dobře protřepat ! Sanace prostředí - vystříkávají se do vlhka klece, boudy, stání a stáje. Postřik se opakuje v případě potřeby za 1 - 2 týdny. Zvířata - prostředek se aplikuje proti směru srsti a peří, až se jejich kůže (peří) navlhčí. Dlouhosrstá zvířata se současně kartáčují. (použití přímo na srst se již v s

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.