BIODERMA LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE BIODERMA Photoderm Autobronzant Sprej 150ml

Samoopalovací hydratační sprej Photoderm Autobronzant dodává pokožce přirozený odstín a zároveň rovnoměrné a plynulé tónování. Sprej je vhodný i pro citlivou pokožku. Aktivní látky: patent buněčné BIOochrany - zajišťuje optimální ochranu kožních buněk proti jejich poškození a zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky. Vlastnosti: unikátní dlouhotrvající účinek, výrazná hydratace, vhodný pro obličej i tělo, po nanesení ihned zasychá na pokožce,…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: BIODERMA LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE BIODERMA Photoderm Autobronzant Sprej 150ml
Výrobce: BIODERMA
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Samoopalovací hydratační sprej Photoderm Autobronzant dodává pokožce přirozený odstín a zároveň rovnoměrné a plynulé tónování. Sprej je vhodný i pro citlivou pokožku.

Aktivní látky:

  • patent buněčné BIOochrany - zajišťuje optimální ochranu kožních buněk proti jejich poškození a zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky.

Vlastnosti:

  • unikátní dlouhotrvající účinek,
  • výrazná hydratace,
  • vhodný pro obličej i tělo,
  • po nanesení ihned zasychá na pokožce,
  • nezanechává fleky,
  • praktický rozprašovač je funkční při každém naklonění,
  • příjemná parfemace,
  • nekomedogenní (neucpává póry),
  • hypoalergenní (minimalizuje alergické reakce).
Jak používat:

Samoopalovací hydratační sprej Photoderm Autobronzant aplikujte v tenké vrstvě ze vzdálenosti alespoň 20 cm na předem očištěnou a řádně osušenou pokožku obličeje a těla. Intenzita tónování závisí na použitém množství přípravku a frekvenci jeho aplikace.

Balení:

200 ml

Upozornění:

Samoopalovací sprej vás nechrání před sluncem! V případě opalování chraňte svou pleť přípravkem s faktorem odpovídajícím vašemu typu pleti. Vyhněte se kontaktu s očima. Více o řadě Photoderm Bronz se dočtete v článku Chcete se opálit a přitom nespálit? Samoopalovací olej ve spreji, pro přirozeně opálený vzhled pokožky, rychleschnoucí. Photoderm Autobronzant dodává pokožce přirozený odstín a zároveň rovnoměrné a plynulé tónování. Hloubkově pokožku hydratuje, posiluje a chrání před vnějšími nepříznivými vlivy. Pro snadnou aplikaci je nádobka s emulzí opatřena sprejovým rozprašovačem, který je funkční při každém naklonění. Emulze je díky svému složení vhodná i pro citlivou pokožku.Pro dokonale opálený vzhled pokožkyToužíte po opálené pokožce sametového vzhledu? Samoopalovací emulze Photoderm Autobronzant dodává pokožce přirozený odstín a zároveň rovnoměrné a plynulé tónování. Hloubkově pokožku hydratuje, posiluje a chrání před vnějšími nepříznivými vlivy. Pro snadnou aplikaci je nádobka s emulzí opatřena sprejovým rozprašovačem, který je funkční při každém naklonění. Emulze je díky svému složení vhodná i pro citlivou pokožku. Vyzkoušejte samoopalovací emulzi Bioderma, s perfektním vzhledem vaší pokožky budete spokojeni nejen v letním období Bioderma Photoderm Autobronzant, 150 ml, Na tělo pro ženy, Samoopalovací přípravek na tělo Bioderma Photoderm Autobronzant je zárukou krásně opálené pokožky po celý rok.Vlastnosti:dodá pokožce zdravý, sluncem políbený vzhledsnadno se roztírá a výborně se vstřebávázvláčňuje a zjemňuje pokožkuhydratuje a vyživujemá dlouhotrvající efektJak používat:Přiměřené množství přípravku naneste na pokožku celého těla. Důkladně a rovnoměrně rozetřete. Postupujte dle přiloženého návodu. Krásně tónovaná pokožka, ať už je jakékoli počasí - samoopalovací sprej kůži hydratuje a dodává jí

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.