BIODERMA Hydrabio Brume 300 ml

od 279 Kč
Dermální voda Bioderma Hydrabio Brume nejenže zabraňuje dehydrataci pleti, ale navrací jí její komfort. Je obohacena o zklidňující látky, které napomáhají regeneraci pleti při začervenání, pocitech tepla, svědění, reaktivních projevech (po dermatologickém zákroku, epilaci, holení, opalování…). Je ideálním společníkem na cestování a po fyzické námaze, dodá vaší pokožce pocit svěžesti. Hydrabio Brume navíc fixuje make-up a je bez parfemace.…
Notino.cz
Za dopravu 69 Kč Skladem
333 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: BIODERMA Hydrabio Brume 300 ml
Výrobce: BIODERMA
Minimální cena: 279 Kč
Maximální cena: 453 Kč
Ušetříte až: 174 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Dermální voda Bioderma Hydrabio Brume nejenže zabraňuje dehydrataci pleti, ale navrací jí její komfort. Je obohacena o zklidňující látky, které napomáhají regeneraci pleti při začervenání, pocitech tepla, svědění, reaktivních projevech (po dermatologickém zákroku, epilaci, holení, opalování…). Je ideálním společníkem na cestování a po fyzické námaze, dodá vaší pokožce pocit svěžesti. Hydrabio Brume navíc fixuje make-up a je bez parfemace.

Snižuje citlivost pleti, zklidňuje. Účinné složky: zinek, mannitol

POUŽITÍ:

Aplikujte na tvář i celé tělo dle potřeby. Není potřeba pokožku osušit.

Dermální voda ve spreji ke zklidnění a osvěžení všech typů pokožky i té nejcitlivější. Ulevuje pokožce (mimo jiné) při začervenání, pocitech tepla, svědění, reaktivních projevech (po dermatologickém zákroku, epilaci, holení, opalování). Vlastnosti: pomáhá při oslabení pokožky po opalování, popáleninách vhodná k osvěžení po fyzické námaze, během cestování fixuje make-up odstraňuje zbytky pleťové masky ideální poměr minerálních solí a stopových prvku obohacená o zklidňující látky, respektuje všechny biologické vlastnosti pokožky, a tím zabraňuje její dehydrataci bez parfemace, hypoalergenní, nekomedogenní Návod na použití: Aplikujte jemným postřikem na pokožku obličeje i celého těla. Používejte dle potřeby i několikrát denně. Vhodná pro dospělé I děti. Bioderma Hydrabio Brume, 300 ml, Termální vody pro ženy, Pokud chcete svou pleť účinně a jednoduše osvěžit, zklidnit a hydratovat, termální voda Bioderma Hydrabio Brume je tou pravou volbou.Vlastnosti:zklidňuje podrážděníeliminuje svědění pletiosvěžuje unavenou pleťhydratuje a zvláčňujedodává pleti potřebné minerályfixuje make-upSložení:přípravek je hypoalergenníJak používat:Nastříkejte na tvář z krátké vzdálenosti. Pleťová a tělová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Tento přípravek značky Bioderma se řadí pod pleťové termální vody a byl vytvořen speciálně pro ženy s objemem 300 ml. Péče o pleť je zase o krok jednodušší!Kvalitní kosmetika pro každého. Přesně dávkovaná, ošetřující čistící voda, která zklidňuje a zvyšuje pohodlí i té nejcitlivější pokožky. Přesně dávkovaná, osvěžující čisticí voda, která zklidňuje a zvyšuje pohodlí i té nejcitlivější pokožky.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.