Bio-D Leštidlo do myčky 750 ml

od 149 Kč
Bio-D Leštidlo do myčky 750ml Leštidlo do myčky Bio-D dodává perfektní lesk a čistotu beze šmouh nejenom skleněnému nádobí, smývá zbytky mycích prostředků i odolné nečistoty a fleky od jídla. Obsahuje účinné rostlinné tenzidy společně s alkoholem, které zabraňují usazování kapiček vody a napomáhají tak lesklému nádobí bez nutnosti leštit jej. Obsažená kyselina citronová dodává lesk skleněnému nádobí, příborům i keramickým jídelním sadám.  Vhodné…
Drmax.cz
Skladem
149 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Bio-D Leštidlo do myčky 750 ml
Výrobce: Bio-D
Minimální cena: 149 Kč
Maximální cena: 198 Kč
Ušetříte až: 49 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Bio-D Leštidlo do myčky 750ml

Leštidlo do myčky Bio-D dodává perfektní lesk a čistotu beze šmouh nejenom skleněnému nádobí, smývá zbytky mycích prostředků i odolné nečistoty a fleky od jídla. Obsahuje účinné rostlinné tenzidy společně s alkoholem, které zabraňují usazování kapiček vody a napomáhají tak lesklému nádobí bez nutnosti leštit jej. Obsažená kyselina citronová dodává lesk skleněnému nádobí, příborům i keramickým jídelním sadám. 

Vhodné pro: myčka nádobí

Dávkování:  dle potřeby doplňujte do nádržky na leštidlo

Přednosti produktu: Produkt ani jeho přísady nejsou testované na zvířatech, neobsahují žádné živočišné složky,  je tak vhodný pro vegany. Bio-D byla oceněná jako Nejlepší nákup Best Buy a nejúčinnější produkt v kategoriích mytí nádobí, domácí čističe, prací prášky a čističe na WC v britském Časopise odpovědného spotřebitele (Ethical Consumer Magazine). Honosí se několika prestižními ekologickými oceněními jako Green Apple nebo Green Business of the Year.

Certifikáty: The Vegan Society, Naturewatch Trust, BUAV (Cruelty-Free) a The World Wildlife Foundation, Allergy UK

Složení: Etanol, kyselina citrónová, aniontové a neiontové povrchově aktivní látky, chlorid sodný.

Množství: 750ml

Výrobce: The Bio-D Company Ltd

Rodinná britská firma založená v roce 1989 se snaží o výrobu ekologické drogerie s minimálním dopadem na životní prostředí a úspěšně se ji to daří. Ekologická drogerie Bio-D volí složky té nejvyšší kvality rostlinného původu nebo z obnovitelných zdrojů. Nádoby a obaly obsahují minimálně 70 % recyklovaného materiálu. Díky tomu, že jsou produkty vyrobené z přírodních surovin, jsou naprosto vhodné pro použití se septiky a domácími čističkami odpadových vod.

http://www.biodegradable.biz

 

Vysoce účinné a ekonomické leštidlo a oplach pro všechny typy myček. Funguje nejlépe spolu s Bio-D Práškem do myčky. Prostředek je bez vůně. Hypoalergenní, vhodný i pro citlivou pokožku a domácnost s dětmi. Bezpečný pro septik a domácí čističky vod. Výrobky Bio-D neobsahují fosfáty, enzymy, optické zjasňovače, ropné deriváty, formaldehyd, glycerín, EDTA, bělidla na bázi chlóru, lanolín, umělé vůně, umělá barviva ani palmový olej nebo suroviny z něj odvozené. Bio-D je rodinná firma, která se velmi přísně a důsledně soustředí na výrobu prostředků tak, aby měly minimální dopady na životní prostředí jak při výrobě samotné, tak při jejich použití. Volí pouze ty nejbezpečnější přísady nejvyšší kvality. Kde je to možné, jsou rostlinného původu a získané z obnovitelných zdrojů. Jen malá část přísad je z neobnovitelných minerálů. Nádoby a obaly obsahují minimálně 70 % recyklovaného materiálu.  Produkty ani přísady nejsou testova Cenově dostupný "eko" přípravek - leštisdlo do myčky. Bez vůně. Filozofií značky Bio-D je nabídnout sortiment ekologicky nezávadných výrobků za co nejpříznivější cenu, při dodržení relativně vysoké kva

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.