Bible šéfkuchaře - Ovoce a zelenina
Nejprodávanější knihy
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Publikace: Bible šéfkuchaře - Ovoce a zelenina - neuveden. Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu pěstování, využití v kuchyni a chuťových vlastnostech. Podrobné kapitoly věnované radám pro kuchaře s detailními sériemi fotografií přinášejí cenné náměty pro zpracování a přípravu ovoce a zeleniny. Kniha se zabývá i bylinkami a kořením, které doplňují a zintenzivňují vlastní chuť mnoha potravin. Nabízený přehled představuje důležité bylinky a koření mezinárodní kuchyně a zve nás ke vstupu do pestrého světa vůní a chutí. Publikace: Bible šéfkuchaře - Ovoce a zelenina - neuveden. Svojtka 2009Kniha, čeština, 320 stran Vydavatelstvo Svojtka