BH Fitness Aquo

Pro vyznavače veslování přináší BH Fitness model Aqua. Cvičení na veslovacím trenažéru je velmi efektivním způsobem posilování. Magnetický brzdný systém minimalizuje hluk během cvičení a setrvačník s váhou 5,5 kilogramu mu dodává plynulý chod. Na monitoru můžete sledovat údaje o Vašem cvičení, jako jsou například čas, vzdálenost, počet záběrů za minutu a podobně. Díky skládacímu systému Vám veslařský trenažér zabere minimum místa a pomocí…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: BH Fitness Aquo
Výrobce: BH Fitness
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pro vyznavače veslování přináší BH Fitness model Aqua. Cvičení na veslovacím trenažéru je velmi efektivním způsobem posilování. Magnetický brzdný systém minimalizuje hluk během cvičení a setrvačník s váhou 5,5 kilogramu mu dodává plynulý chod. Na monitoru můžete sledovat údaje o Vašem cvičení, jako jsou například čas, vzdálenost, počet záběrů za minutu a podobně. Díky skládacímu systému Vám veslařský trenažér zabere minimum místa a pomocí koleček jej můžete kdykoliv přemístit na požadované místo nebo schovat. Technický popis: - magnetický veslovací trenažér s manuálním ovládáním zátěže - 8 stupňů zátěže - 5,5 kg zátěžové kolo - tichý a hladký chod - velmi jasný elektronický displej - LCD monitor - veslařský trenažér má hliníkový pojezd - pedály s nastavitelnými řemínky zabrání vyšlápnutí ze stroje při cvičení - pohodlné sedadlo - počítač zobrazuje: čas, vzdálenost, počet záběrů za minutu, celkový počet záběrů, kalorie a puls - kolečka pro snadný transport - veslovací trenažér je možno složit do vertikální polohy pro úsporu místa - maximální výška uživatele: 180 cm - rozměry: d179 x š50 x v53 cm - rozměry pro skladování: d92 x š51 x v112 cm - maximální váha uživatele: 120 kg - hmotnost: 25 kg Záruční servis bez nákladů!

Veslovací trenažer BH Fitness Aquo je ideální volbou pro začátečníky a domácí fitness nadšence. Jedná se o veslovací trenažer s centrálním záběrem a mírně skloněnou dráhou sedačky. Pro uživatele s menším prostorem bude přínosem složitelnost stroje.

TECHNICKÉ INFORMACE:

Určeno pro běžné použití v domácím provozu

Magnetický brzdný systém

Bezúdržbový provoz

Centrální záběr přes trvanlivý pás

Velmi jasný elektronický displej

Zobrazené hodnoty: čas, počet záběrů za minutu, celkový počet záběrů, spálené kalorie a puls (pomocí hrudního snímače, který není součástí)

Manuální regulace odporu pomocí otočného regulátoru ( 8 stupňů )

Integrovaný přijímač signálu z hrudního pasu ( 5 kHz )

Rychlé snadné skládání

Transportní kolečka

Veslovací trenažér magnetický, skládací nosnost 120 kg záruka 2 roky, značkový servis u zákazníka

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.