BESTWAY Nafukovací rukávky se želvičkou

od 39,90 Kč
BESTWAY 32043 - Nafukovací rukávky pro malé plavce na vodu, s veselým motivem želvičky, ve dvou barevných variantách. Dvě vzduchové komory. Pevný a předem otestovaný vinyl. Baleno v sáčku.Udělejte radost svým dětem a pořiďte jim některou z nafukovacích hraček k vodě. Ať už se jedná o lehátko, plovací kruh, vestu, rukávky nebo člun pro budoucí mořeplavce, plavecké brýle a potápěčské sety pro nastávající oceánology nebo třeba bazénky pro menší a…
kitos.cz
Skladem
39,90 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: BESTWAY Nafukovací rukávky se želvičkou
Výrobce: BESTWAY
Minimální cena: 39,90 Kč
Maximální cena: 39,90 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

BESTWAY 32043 - Nafukovací rukávky pro malé plavce na vodu, s veselým motivem želvičky, ve dvou barevných variantách. Dvě vzduchové komory. Pevný a předem otestovaný vinyl. Baleno v sáčku.Udělejte radost svým dětem a pořiďte jim některou z nafukovacích hraček k vodě. Ať už se jedná o lehátko, plovací kruh, vestu, rukávky nebo člun pro budoucí mořeplavce, plavecké brýle a potápěčské sety pro nastávající oceánology nebo třeba bazénky pro menší a větší vodomily, kteří se chtějí jen tak ráchat, určitě jim tyto vodní hračky udělají velkou radost! Vždyť bez těchto hraček a doplňků na horké letní dny by se neobešla žádná pořádná dovolená. Ideální společník na lenošení na letní dovolené u vody - u moře, na pláži či u rybníka. Ve vodě můžete zažít spousty zábavy!Dětské nafukovací plavací křidýlka jsou plavecká pomůcka pro plavání v mělké vodě. Plavecké rukávky používejte pod dohledem kompetentní osoby. Nafukovačku používejte jen v hloubce, kde děti dosáhnou na dno.Rozměry dětské hračky (š v): 15 x 20cmMateriál: vinyl (PVC)Barevné varianty: žlutá, červenáObsah balení: rukávky 2ks (1 pár)Cena je uvedena za 1 pár hračkyHračka je vhodná pro děti od 3 do 6 letPokud máte zájem o konkrétní druh nebo barvu výrobku, specifikujte to, prosím, do poznámky v objednávce. Plavací rukávky do vody se zábavnými želvičkami . Usnadněte Vám i Vašemu dítěti vyuku plavání. S plavacími rukávky získávají děti jistotu a odvahu. Plavání pro ně bude zábavné a bezpečné. Rozměry: 23 x 15 cm Baleno v plastovém obalu. Doporučeno pro děti od 3 do 6 let o hmotnosti 18-30 kg. Fotografie je ilustrativní, barevné provedení dodáváme dle skladových zásob.

Nafukovací dětské rukávky s potiskem.

Nafukovací rukávky pro děti od 3–6 let o velikosti cca 23×15 cm.

Potisk želvička. Každý rukávek má dvě vzduchové komory.

Dodáváno jako assort Dostupnost jednotlivých variant je závislá na aktuální dodávce od dodavatele. Požadovanou variantu uveďtte do poznámky v objednávce.

Nafukovací rukávky želva, 23 x 15 cm Krásně barevné rukávky pro začínající plavce s obrázkem želvičky. Nafukovací rukávky jsou nezbytnou součástí pro nejmenší při vodních radovánkách! Rozměry: 23x15 m Doporučený věk: 3-6 let Nafukovacie rukávniky pre malých plavcov s veselým motívom korytnačky. Sú vyrobené z pevného a kvalitného materiálu. Urobte radosť svojim deťom. S rukávnikmi sa budú vo vode cítiť bezpečnejšie. Rukávky jsou skvělí pomocníci pro děti, které se teprve učí plavat.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.