Bestway Nafukovací rukávky Delfín

od 42 Kč
Nafukovací plavecké rukávky Bestway 32042 jsou základní pomůckou pro výuku plavání. Tyto rukávky jsou určené pro děti ve věku 3 – 6 let, pro hmotnostní rozmezí 18 – 30 kg. Jsou vyrobené z pevného a testovaného vinylu, se 2 vzduchovými komorami a bezpečnostními ventily, ve dvou barevných provedeních. Po nafouknutí mají rukávky rozměry přibližně 23 x 15 cm. Pokud tedy Vaše ratolest teprve s plaváním začíná nebo chcete být na dovolené u vody o…
Eoshop.cz
Za dopravu 99 Kč Neznámá dodací lhůta
42 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Bestway Nafukovací rukávky Delfín
Výrobce: BESTWAY
Minimální cena: 42 Kč
Maximální cena: 42 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Nafukovací plavecké rukávky Bestway 32042 jsou základní pomůckou pro výuku plavání. Tyto rukávky jsou určené pro děti ve věku 3 – 6 let, pro hmotnostní rozmezí 18 – 30 kg. Jsou vyrobené z pevného a testovaného vinylu, se 2 vzduchovými komorami a bezpečnostními ventily, ve dvou barevných provedeních. Po nafouknutí mají rukávky rozměry přibližně 23 x 15 cm. Pokud tedy Vaše ratolest teprve s plaváním začíná nebo chcete být na dovolené u vody o trochu klidnější, tyto rukávky by neměly chybět ve Vaší výbavě.

Upozornění: I v mělkém bazénu může dojít k utonutí, proto nikdy nenechávejte děti koupat bez dozoru dospělé, kompetentní osoby!

Plavací rukávky do vody s veselými delfíny . Usnadněte Vám i Vašemu dítěti vyuku plavání. S plavacími rukávky získávají děti jistotu a odvahu. Plavání pro ně bude zábavné a bezpečné. Rozměry: 23 x 15 cm Baleno v plastovém obalu. Doporučeno pro děti od 3 do 6 let o hmotnosti 18-30 kg. Fotografie je ilustrativní, barevné provedení rukávků dodáváme dle skladových zásob.

Rozměry balení (š v): 18 x 29cmRozměry dětské hračky (š v): 23 x 15cmMateriál: vinyl (PVC)Varianty provedení: ananas, jahodaObsah balení: rukávek 2ksPoužívejte pod dohledem dospělé osoby.Hračka je vhodná pro děti od 3 do 6 letPokud máte zájem o konkrétní druh MELOUN NEBO ANANAS, specifikujte to, prosím, do poznámky v objednávce.

Nafukovací plavací rukávky pro malé plavce začátečníky. Rozměr: 23x15cm, věk: 3-6 let. Cena uvedena za 1 ks. Nafukovací plavací rukávky pro malé plavce začátečníky. Rozměr: 23x15cm, věk: 3-6 let. Cena uvedena za 1 ks. Dětské nafukovací rukávky Bestway Dolphin jsou plavecká pomůcka pro plavání v mělké vodě. Plavecké rukávky používejte pod dohledem kompetentní osoby. Nafukovačku používejte jen v hloubce, kde děti dosáhnou na dno. Bestway Nafukovací rukávky Plavecké rukávky potištěné delfínky. Vhodné pro děti 3 - 6 let. Barva: zelená, oranžová  

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.