TOP 29
Beaphar Sprej Fresh Breath 150 ml

od 189 Kč
Druh péče: Péče o zuby Snadno použitelný sprej, který čistí zuby a dásně, odstraňuje zubní plak a zbytky potravin. Ničí také škodlivé bakterie a osvěžuje dech. Beaphar zubní sprej zabraňuje tvorbě zubního kamene a plaku a v kombinaci s pravidelným čištěním zubů se zvyšuje účinnost ochrany. Při pravidelném používání zpozorujete do dvou týdnů zlepšení dechu u svého psa. Použití: Jemně nadzvedněte ret psa a vstříkněte zubní sprej Beaphar 3–4 krát…
Plné bříško
Za dopravu 95 Kč Skladem
189 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Beaphar Sprej Fresh Breath 150 ml
Výrobce: Beaphar
Minimální cena: 189 Kč
Maximální cena: 294 Kč
Ušetříte až: 105 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Druh péče: Péče o zuby Snadno použitelný sprej, který čistí zuby a dásně, odstraňuje zubní plak a zbytky potravin. Ničí také škodlivé bakterie a osvěžuje dech. Beaphar zubní sprej zabraňuje tvorbě zubního kamene a plaku a v kombinaci s pravidelným čištěním zubů se zvyšuje účinnost ochrany. Při pravidelném používání zpozorujete do dvou týdnů zlepšení dechu u svého psa. Použití: Jemně nadzvedněte ret psa a vstříkněte zubní sprej Beaphar 3–4 krát přímo z pumpičky na zuby a dásně ze vzdálenosti 5–10 cm. Opakujte tento postup vždy po posledním krmení psa každý den. Objem: 150 ml Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): 0.190 Výška (cm): 15.00 Šířka (cm): 6.00 Hloubka (cm): 6.00 Rozměry balení: Hmotnost (kg): 0.190 Výška (cm): 15.00 Šířka (cm): 6.00 Hloubka (cm): 6.00 EAN: 8711231132225 Záruční doba: 24 měsíců Zubní sprej Beaphar Fresh pro čisté zuby a svěží dech vašeho psa. Sprej Fresh Breath čistí zuby psů a koček a osvěžuje jejich dech. Pečuje o zdraví zubů a dásní vašeho mazlíčka Odstraňuje zubní plak a zbytky potravy, ničí škodlivé bakterie Zabraňuje tvorbě zubního kamene Osvěžuje dech Návod k použití: Jemně nadzvedněte ret psa nebo kočky a vstříkněte sprej 3-4 x přímo na zuby a dásně ze vzdálenosti 5-10 cm. Opakujte každý den. V kombinaci s pravidelným čištěním zubů zubní pastou Beaphar zvýšíte účinnost tohoto přípravku na maximum. Do dvou týdnů byste měli pozorovat zlepšení stavu. Složení: voda, trifosát pentasodný, kyselina fosforová, benzoát sodný, sorbát draselný, amyloglukozidáza, propylenglycol, glukóza, chlorid sodný, subtilizin, aroma, oxidáza glukózy, citrát sodný, fosfát sodný, chlorid vápenatý Skladujte při teplotě do 25 °C.

2 kroky

1. krok - Boj proti zubnímu plaku Ničí škodlivé bakterie, které způsobují zubní plak.

2. krok - Boj proti zubnímu kameni Zabraňuje tvorbě zubního kamene. V kombinaci s pravidelným čištěním zubů Beaphar zubní pastou zvýšíte účinnost tohoto výrobku na maximum. Do dvou týdnů byste měli pozorovat zlepšení dechu Vašeho mazlíčka.

Obsahuje 3 enzymy (proteázu, amyloglukosidázu, glokózooxidázu).

Ústní srej pro psy, který osvěží dech Vašeho psa a zajistí dobrou ústní hygienu. Čistí zuby a dásně, odstraňuje zubní plak a zbytky potravin, ničí škodlivé bakterie a udržuje svěží dech. Do dvou týdnu byste měli pozorovat zlepšení dechu Vašeho mazlíčka. Obsahuje 3 enzymy (proteázu, amyloglukosidázu, glokózooxidázu).

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.