TOP 25
BEAPHAR 243-113873

od 189 Kč
Neutralizér zápachu Cat Toilet Deodorant odstraňuje nepříjemné pachy kočičích toalet. Příjemná vůně osvěží i okolí místa toalety vašeho mazlíčka Napomáhá odstranit skvrny z kočičích toalet a předchází usazeninám Návod k použití: Před použitím protřepejte. Vyčistěte kočičí toaletu a čistý záchod sprejem důkladně postříkejte. Nechte uschnout. Nasypejte kočkolit do toalety,na něj aplikujte sprej, aplikaci opakujte každodenně. Nepoužívejte na…

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: BEAPHAR 243-113873
Výrobce: Beaphar
Minimální cena: 189 Kč
Maximální cena: 261 Kč
Ušetříte až: 72 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Neutralizér zápachu Cat Toilet Deodorant odstraňuje nepříjemné pachy kočičích toalet. Příjemná vůně osvěží i okolí místa toalety vašeho mazlíčka Napomáhá odstranit skvrny z kočičích toalet a předchází usazeninám Návod k použití: Před použitím protřepejte. Vyčistěte kočičí toaletu a čistý záchod sprejem důkladně postříkejte. Nechte uschnout. Nasypejte kočkolit do toalety,na něj aplikujte sprej, aplikaci opakujte každodenně. Nepoužívejte na zvířata. Složení: voda, parfém, polysorbát 80, laurylsulfát sodný, propylenglykol, 5-bromo-5-nitro-1,3 dioxan. Upozornění: uchovávejte mimo dosah dětí. Nestříkejte do očí. Nevdechujte. Používejte v dobře větraných místnostech. Skladujte při pokojové teplotě.

Neutralizuje neprˇíjemné pachy kocˇicˇích toalet. Prˇíjemná vu°neˇ osveˇží i okolí místa toalety vašeho mazlícˇka. Návod k použití: prˇed použitím protrˇepejte. Vycˇisteˇte kocˇicˇí toaletu, sprejem cˇistý záchod du°kladneˇ postrˇíkejte. Nechte uschnout. Nasypejte kocˇkolit do kocˇicˇí toalety, na neˇj aplikujte sprej, aplikaci spreje opakujte každý den. Složení: voda, parfém, polysorbát 80, laurylsulfát sodný, propylenglykol, 5-bromo-5-nitro-1,3 dioxan.

Dezodorační a desinfekční prostředek pro kočičí toalety. Neutralizuje nepříjemné pachy, které se tvoří v kočičích toaletách a navíc na dně toalety vytváří ochranný film. Použití: vyčištěnou toaletu důkladně vystříkejte a nechte vyschnout. Podle potřeby používejte denně.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.