Bayer Panenka Adélka 10 funkcí

od 569 Kč
Panenka na hraní je základní součástí herní výbavičky každé malé holčičky. Panenka Adélka umí spoustu věcí, umí plakat, smát se, žvatlat a dokonce říhat. na sobě má růžový overal s obrázkem, který lze sundat, na hlavičce růžovou čepičku.Součástí balení je také růžový dudlíček.  Panenka je mrkací, při položení zavře oči. Výška panenky - 38 cm. Napájení: 3 x baterie 1,5V typu LR 44. Baterie nejsou součástí balení. Podívejte se na naši širokou…
4kids.cz
Za dopravu 99 Kč Skladem
569 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Bayer Panenka Adélka 10 funkcí
Výrobce: BAYER
Minimální cena: 569 Kč
Maximální cena: 999 Kč
Ušetříte až: 430 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Panenka na hraní je základní součástí herní výbavičky každé malé holčičky. Panenka Adélka umí spoustu věcí, umí plakat, smát se, žvatlat a dokonce říhat. na sobě má růžový overal s obrázkem, který lze sundat, na hlavičce růžovou čepičku.Součástí balení je také růžový dudlíček. 

Panenka je mrkací, při položení zavře oči.

Výška panenky - 38 cm.

Napájení: 3 x baterie 1,5V typu LR 44. Baterie nejsou součástí balení.

Podívejte se na naši širokou nabídku ostatních hraček pro děti od 1 roku

Mohlo by Vás také zajímat:

Kočárky pro panenky

Dřevěné hračky

Dětské batůžky a kufříky

 

Miminko doporučený věk od 2 let. Panenka Adélka je roztomilé miminko, které může dělat radost holčičkám již od 2 let. S touto panenkou stráví vaše ratolest spoustu zábavných chvil. Adélka nabízí celkem 10 funkcí, jako je smích, pláč, žvatlání, zpěv a další. Oblečena je do roztomilého růžového oblečku a má moc ráda svůj dudlíček. Chová se zkrátka jako opravdové miminko a vaše princezna si péči o ní bude skvěle užívat.Specifikace:Velikost:38 cmNapájení:3x baterie typu LR44 (součástí balení)Doporučený věk:Od 2 letHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Mluvící panenka miminko Adélka vysoké 38 cm a má 10 funkcí.

Miminko zaručeně potěší naprostou většinu malých holčiček. Vždyť vypadá jako opravdové miminko. Miminko Adélka se směje, pláče, poustu dalších zvuků, celkem 10.

Miminko Adélka s dudlíkem bude úžasná společnice vaší holčičky. Panenka s deseti různými funkcemi holčičku zabaví. miminko pláče, směje se, žvatlá, takže se chová jako skutečné. Panenka Adélka v růžovém pyžamku o velikosti 38cm. Součást balení je dudlík. Po vložení dudlíku do úst začne panenka vydávat různé dětské zvuky. Věk od 10 měsíců.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.