Bauer Nexus 8000 Senior hokejka

Hranatý NEXUS power shaft Nexus tri-midkick flex: Profil TRU Mid-kick flex je vytvořen tak, aby umožňoval přirozený odpal měkčí zóny na rukojeti a krčku umožňují větší prohnutí, které v kombinaci s tuhou střední částí shaftu poskytují rychlí a přorozený silný odpal. Jádro čepele power sense core: absorbující energii maximalizuje pocit síly a vedení puku , zatímco lehká patka aero foam 3 zdokonaluje vyváženost a stabilitu. Technologie sense…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Mohlo by vás také zajímat

Hokejky BAUER Nejlevnější hokejky

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Bauer Nexus 8000 Senior hokejka
Výrobce: BAUER
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Mini:
Ne

Popis produktu

Hranatý NEXUS power shaft

  • Nexus tri-midkick flex: Profil TRU Mid-kick flex je vytvořen tak, aby umožňoval přirozený odpal měkčí zóny na rukojeti a krčku umožňují větší prohnutí, které v kombinaci s tuhou střední částí shaftu poskytují rychlí a přorozený silný odpal.
  • Jádro čepele power sense core: absorbující energii maximalizuje pocit síly a vedení puku , zatímco lehká patka aero foam 3 zdokonaluje vyváženost a stabilitu. Technologie sense byla přidána pro lepší vedení puku a zrychlení střely.
  • Technologie aLASTech: Lepidlo zesílené uhlíkovými nanotrubičkami zlepšuje řízení a tlumení nárazu o 30 %, a díky tomu je hokejka odolnější, obsahuje také "ztužovadla", které absorbují energii a pomáhají tak snižovat vibrace a zlepšovat vedení puku.

Technologie TeXtreme je ultra lehké a silné uhlikové vlákno. Díky tomu, že je o 20% lehčí než běžné uhlíkové vlákno, snižuje hmotnost bez omezení pevnosti.

Technologie Monocomp: JEDNODÍLNÁ konstrukce hokejky s hranatým tvarem shaftu zlepšuje její vyváženost a rovněž zvyšuje energie z prohnutí rukojeti do odpalu střely při současním snížení hmotnosti hokejky.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.