Batiste Suchý šampon Medium and brunette 200 ml

Suchý šampon Batiste je ideální pro použití mezi jednotlivými mytími. Účesu poskytne rychlé oživení, odstraní nadbytečnou mastnotu a dodá na textuře a objemu. S Batiste získáte pocit čistých a svěžích vlasů, a to okamžitě bez použití vody. Hledáte toho jednoho jediného? Pokud ano, neváhejte a sáhněte po Batiste Original. Je milován tvůrci i inovátory díky své jednoduchosti. Okamžitě dodá pocit čistoty a svěžesti. NÁVOD K POUŽITÍ: Před použitím…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Batiste Suchý šampon Medium and brunette 200 ml
Výrobce: Batiste
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Suchý šampon Batiste je ideální pro použití mezi jednotlivými mytími. Účesu poskytne rychlé oživení, odstraní nadbytečnou mastnotu a dodá na textuře a objemu.

S Batiste získáte pocit čistých a svěžích vlasů, a to okamžitě bez použití vody. Hledáte toho jednoho jediného? Pokud ano, neváhejte a sáhněte po Batiste Original. Je milován tvůrci i inovátory díky své jednoduchosti. Okamžitě dodá pocit čistoty a svěžesti.

NÁVOD K POUŽITÍ: Před použitím nádobku důkladně protřepejte. Suchý šampony Batiste nastříkejte ke kořínkům jednotlivých pramenů ve vzdálenosti přibližně 30 cm. Poté šampon prsty promasírujte mezi vlasy a následně můžete vyčesat hřebenem a upravit jako obvykle.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.