BANQUET Gourmet Ceramia forma na koláč 28,5x3,5 cm

Koláče na poslední chvíli pro nečekanou návštěvu, které nebudete muset maskovat pořádnou porcí šlehačky. S formou na koláče Gourmet Ceramia je rychle upečete a krásně vyklopíte, aniž by utrpěl jejich působivý tvar s vlnitým okrajem. Od uhlíkové oceli, ze které je vyrobena, si forma vzala tepelnou odolnost do 300 °C a rovnoměrný přenos tepla. Vylepšují ji 2 vrstvy keramické úpravy Xynflon. Jde o nepřilnavý povrch vyrobený na bázi přírodních…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: BANQUET Gourmet Ceramia forma na koláč 28,5x3,5 cm
Výrobce: Banquet
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Koláče na poslední chvíli pro nečekanou návštěvu, které nebudete muset maskovat pořádnou porcí šlehačky. S formou na koláče Gourmet Ceramia je rychle upečete a krásně vyklopíte, aniž by utrpěl jejich působivý tvar s vlnitým okrajem.

Od uhlíkové oceli, ze které je vyrobena, si forma vzala tepelnou odolnost do 300 °C a rovnoměrný přenos tepla. Vylepšují ji 2 vrstvy keramické úpravy Xynflon. Jde o nepřilnavý povrch vyrobený na bázi přírodních materiálů bez těžkých kovů. Upečené koláče se nepřipečou a hravě je vyklopíte.

Nepřilnavost usnadňuje i údržbu. Forma zvládá mytí v myčce, ale pokud chcete co nejdéle zachovat jejich funkčnost, doporučujeme rychlé mytí v ruce.

Forma na koláče s vlnitým okrajem Gourmet Ceramia:
  • z uhlíkové oceli
  • na sladké a slané koláče o průměru 28,5 cm
  • 2 vrstvy nepřilnavého keramického povrchu Xynflon na bázi přírodních materiálů
  • tepelná odolnost do 300 °C
  • je vhodná pro všechny typy trub kromě mikrovlnné
  • snadná údržba.
Vysoce kvalitní provedení z karbonové oceli pro snadné pečení s nepřilnavou keramickou vrstvou snadná údržba formu nemusíte vymazávat Keramická forma na koláč, se kterou vám půjde příprava oblíbeného koláče pěkně od ruky. Forma je vyrobena z karbonové oceli, potažené dvouvrstvou nepřilnavou keramickou vrstvou. Formu na koláč nemusíte vymazávat a upečený dezert jde snadno vyklopit. Materiál: karbonová ocel, keramika Rozměry: pr. 28,5 x v. 3,5 cm     BANQUET Kompletní sortiment do Vaší kuchyně Pod značkou domácích potřeb BANQUET najdete kompletní sortiment pro přípravu jídel a nápojů, stolování, skladování surovin i hotových jídel. Za více než 5 let působení na českém trhu si značka získala řadu spokojených zákazníků. Záruky pro Váš nákup Zboží odesíláme ihned 2 roky záruka na výrobek 30 dní možnost vrácení zboží 799 Odběrných míst po celé ČR Platba při převzetí zboží Slevový kupon na příští nákup ###CROSS### BANQUET Vlnitá pečící forma na koláč 28,5x3,5 cm Gourmet Ceramia 19YLC10GC Vlnitá pečící forma na koláč 28,5x3,5 cm Gourmet Ceramia, 2-vrstvá vnitřní keramická úprava Xynflon, síla dna i stěn 0,4 mm Pekáče a pečící formy s nepřilnavým povrchem jsou nezbytným pomocníkem v každé kuchyni. Nepřilnavý povrch XYNFLON je vyroben na bázi PTFE (polytetrafluorethylen), je vysoce odolný, má prvotřídní antiadhézní vlastnosti a snadno se udržuje. Technické parametry produktu: Výška (cm):3,5 Průměr horní (cm):28,5 Materiál:Karbonová ocel Tloušťka stěny (mm):0,4 Tloušťka dna (mm):0,4 Barva:Vnější zlato-hnědá, vnitřní smetanovo krémová Hmotnost netto (kg):0,244 Hmotnost brutto (kg):0,244 ilustrační foto Pečící forma na koláč, 28,5x3,5cm, nepřilnavý pofrch, 2-vrstvá vnitřní keramická úprava Xynflon. Perfektní volba pro dosažení toho nejlepšího kulinářského výsledku. Kvalitní zlato-hnědé tělo pečicího plechu z karbonové oceli doplňuje vnitřní povrch, disponující dvouvrstvou keramickou úpravu Xynflon v krémové barvě. Vyniká vysokou odolností

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.