BANQUET AKCENT Cukřenka dávkovací 95 ml

Kuchyňské náčiní cukřenka dávkovací, průměr 3.8cm, výška 13cm, využitelný objem 95ml. Nerezová dávkovací cukřenka BANQUET AKCENT A11945 o objemu 95 ml je praktickou kuchyňskou potřebou, bez které se neobejde žádná domácnost. Své využití najde i v restauracích a dalších gastronomických zařízení. Její předností je, že vám odsype přesnou dávku, stačí ji jen otočit a nasypat cukr. Cukřenka je klasického tvaru s dávkovacím uzávěrem, vyniká elegantním…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: BANQUET AKCENT Cukřenka dávkovací 95 ml
Výrobce: Banquet
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Kuchyňské náčiní cukřenka dávkovací, průměr 3.8cm, výška 13cm, využitelný objem 95ml. Nerezová dávkovací cukřenka BANQUET AKCENT A11945 o objemu 95 ml je praktickou kuchyňskou potřebou, bez které se neobejde žádná domácnost. Své využití najde i v restauracích a dalších gastronomických zařízení. Její předností je, že vám odsype přesnou dávku, stačí ji jen otočit a nasypat cukr. Cukřenka je klasického tvaru s dávkovacím uzávěrem, vyniká elegantním moderním vzhledem, pro který se stane nádherným designovým doplňkem na jídelní stůl. Je vyrobená z prvotřídní nerezové oceli v kombinaci s plastem.Parametry a specifikace:Materiál:Nerez 18/0, plastObjem:95 mlPrůměr:3,8 cmVýška:13 cm

Pakliže potřebujete svou pravidelnou dávku cukru často a rychle, vítaným doplňkem se stane nerezová dávkovací cukřenka Akcent.

Na její výrobu byla použitá odolná nerezová ocel, kterou doplňuje plast umožňující vhled dovnitř a okamžité zjištění o zbývajícím množství cukru. Nerezová cukřenka vám odsype přesné množství cukru odpovídající 1 lžičce.

Navíc se svým moderním a elegantním vzhledem aspiruje na designový doplněk jídelního stolu.

Nerezová dávkovací cukřenka Akcent:
  • z nerezové oceli doplněná o plastovou část
  • 1 otočení odpovídá 1 lžičce cukru
  • elegantní a nadčasový design.

S dávkovací cukřenkou Akcent od značky Banquet si osladíte svůj život přiměřeně. Stačí ji otočit dnem vzhůru, aby vám poskytla přesnou dávku cukru.

Je zhotovena z nerezové oceli 18/0, která jí dodává moderní vzhled, odolnost a snadnou údržbu. Díky plastovému průřezu budete mít přehled o množství zbývajícího cukru. Objem cukřenky je uveden 95 ml, což přibližně odpovídá 90 gramům cukru.

Nerezová dávkovací cukřenka Akcent:
  • nerezová ocel v kombinaci s plastem
  • dávkovací uzávěr
  • moderní provedení
  • výška 13 cm, průměr 3,8 cm.
Cukřenka dávkovací AKCENT 95 ml. Rozměry: průměr 3,8 cm, výška 13 cm, využitelný objem 95 ml. Výška (cm): 13 Průměr (cm): 3,8 Materiál: Nerez 18/0, plast: ABS,AS Při nákupu výrobků nad 500 Kč, se může účastnit soutěže o moderní televizor Finlux s internetem a úhlopříčkou 82 cm. Tuto u nás vyhrává 1 ze 700 zákazníků, tedy šance na výhru je značná. Kdo jiný vám dá televizor prakticky zdarma?     Dávkovací cukřenka je vhodná pro domácnosti i gastronomická zařízení. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící ocel a plastu.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.