Bam Bam 297672

VIBRUJÍCÍ PŘÍTEL S CHRASTÍTKEM BAM BAM Krásná plyšová hračka ve tvaru medvídka Patou s chrastítkem je určena k zavěšení na kočárek, postýlku, kolébku nebo autosedačku. Kravička po natáhnutí vibruje. Je vyrobena z veselých různorodých pestrobarevných materiálů. Stimuluje rozvoj sluchu, hmatu a zraku. Patou zaujme každé malé děťátko. Určena pro děti od 3 měsíců Velikost cca 22 cm. Podívejte se na naši širokou nabídku ostatních hraček pro děti od…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Bam Bam 297672
Výrobce: Bam Bam
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

VIBRUJÍCÍ PŘÍTEL S CHRASTÍTKEM BAM BAM

Krásná plyšová hračka ve tvaru medvídka Patou s chrastítkem je určena k zavěšení na kočárek, postýlku, kolébku nebo autosedačku. Kravička po natáhnutí vibruje. Je vyrobena z veselých různorodých pestrobarevných materiálů. Stimuluje rozvoj sluchu, hmatu a zraku. Patou zaujme každé malé děťátko.

Určena pro děti od 3 měsíců

Velikost cca 22 cm.

Podívejte se na naši širokou nabídku ostatních hraček pro děti od narození

Mohlo by Vás také zajímat:

Chrastítka a kousátka

Lahvičky, hrnečky a savičky

Přebalování

Plyšová hračka Vibrující přítel Patou je určena k zavěšení na kočárek, postýlku, kolébku atd. Po natažení medvídek vibruje, při manipulaci chrastí, obsahuje očko pro snadné připevnění Hračky výrobce Bam Bam jsou barevné hračky pro vaše Plyšová hračka Vibrující přítel Patou je určena k zavěšení na kočárek, postýlku, kolébku atd. Po natažení medvídek vibruje, při manipulaci chrastí, obsahuje očko pro snadné připevnění Hračky výrobce Bam Bam jsou barevné hračky pro vaše děti s výbornou kvalitou. Tyto hračky se vyznačují rozmanitostí a barevností jsou velmi líbivé pro děti. Velikost cca 15cm. Vhodné pro děti od 3 měsíců Dětské chrastítko s kousátkem pro miminka BamBam Hrklávka/štěrchátko je odjakživa oblíbená hračka těch nejmenších. Chrastící zvuk děti uklidňuje, navíc se děťátko učí vnímat a zpracovávat okolní podněty. Plyšová hračka Vibrující přítel George je určena k zavěšení na kočárek, postýlku, kolébku atd.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.