TOP 29
BabyOno protiskluzová podložka do vany 55x35 cm

od 179 Kč
Protiskluzová vanová podložka. Protiskluzová podložka určená pro použití v dětských vaničkách, vanách a sprchových koutech. Vlastnosti: podložka je opatřena přísavkami, které zabraňují přesouvání podložky po povrchu, pro správné připevnění podložky nejprve naplňte vanu vodou a následně vložte podložku a rovnoměrně dotlačte na každé straně při koupání by mělo být dítě pod dohledem dospělé osoby před prvním a po každém použití umyjte podložku v…

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: BabyOno protiskluzová podložka do vany 55x35 cm
Výrobce: Babyono
Minimální cena: 179 Kč
Maximální cena: 179 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Protiskluzová vanová podložka. Protiskluzová podložka určená pro použití v dětských vaničkách, vanách a sprchových koutech. Vlastnosti: podložka je opatřena přísavkami, které zabraňují přesouvání podložky po povrchu, pro správné připevnění podložky nejprve naplňte vanu vodou a následně vložte podložku a rovnoměrně dotlačte na každé straně při koupání by mělo být dítě pod dohledem dospělé osoby před prvním a po každém použití umyjte podložku v teplé vodě s přídavkem mýdla pro děti, opláchněte a nechte uschnout dostupná ve dvou velikostech: velká (70 cm x 35 cm) , malá (55 cm x 35 cm) Tento výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dětí. Ponechte si obal pro informační účely. Neobsahuje ftaláty. Vyrobeno v Polsku.

Protiskluzová podložka do vany .

Protiskluzová podložka je určena do dětských vaniček , van i sprchových koutů .

Podložka má přísavky , které znemožňují její přesunutí .

Ke správnému použití je nejdříve napusťte do vany, následně do ní vložte podložku a z každé strany ji rovnoměrně přitiskněte .

Rozměr podložky : 70 x 35 cm

Balení obsahuje 1 kus

 skladem

1 kus transparentní

1 kus růžová

Podložka je určená do dětských vaniček, van a sprchových koutu. Podložka obsahuje přísavky pro znemožnění pohybu. Podložku přitisknětě do vany až když obsahuje vodu. Výrobek neobsahuje ftaláty.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.