TOP 18
AVICENTRA s.r.o. Kukuřičná podestýlka 10l hrubá

od 74 Kč
Avicentra kukuřičná podestýlka stelivo pro morčata stelivo pro hlodavce stelivo pro králíky Avicentra kukuřičná podestýlka je vyrobená z kukuřičných klasů. Poté co se získá z kukuřičného klasu zrno, zbyde prázdný klas který se dá využít jako topivo s nízkou výhřevností nebo jako podestýlka. Hrubě mleté kukuřičné klasy jsou výbornou podestýlkou pro hlodavce a králíky. Výhody kukuřičné podestýlky: -středně těžká na transport -hrubě mleté velké…
Akinu.cz
Za dopravu 109 Kč Skladem
110 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: AVICENTRA s.r.o. Kukuřičná podestýlka 10l hrubá
Výrobce: AVICENTRA
Minimální cena: 74 Kč
Maximální cena: 199 Kč
Ušetříte až: 125 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Avicentra kukuřičná podestýlka stelivo pro morčata stelivo pro hlodavce stelivo pro králíky Avicentra kukuřičná podestýlka je vyrobená z kukuřičných klasů. Poté co se získá z kukuřičného klasu zrno, zbyde prázdný klas který se dá využít jako topivo s nízkou výhřevností nebo jako podestýlka. Hrubě mleté kukuřičné klasy jsou výbornou podestýlkou pro hlodavce a králíky. Výhody kukuřičné podestýlky: -středně těžká na transport -hrubě mleté velké kousky zvířata málo vyhazují z klece -dobrá savost -při pozření zvířaty nezbůsobuje žádné potíže -kompostovatelná, spalitelná -přírodní ekologická -nízká prašnost Nevýhodou přírodních podestýlek je, že při zvlhnutí větší vrstvy, které nestačí vyschnout, hrozí zaplísnění vlhkého místa. Vlhká místa je nutné tedy zavčasu odebrat a nahradit podestýlkou novou. Kukuřičná podestýlka je vhodná pod králíky a hlodavce, želvy, hady, ještěry i papoušky. Hrubá univerzální podestýlka z kukuřičných vřeten. Přírodní stelivo vhodné pro hlodavce, kočky a jiná domácí zvířata. Kukuřičná podestýlka je vyrobena z drcených kukuřičných oklasků. Má skvělé vsakovací vlastnosti a při likvidaci neohrožuje životní prostředí. Je určena pro podestýlání v klecích i teráriích, do volných misek i plat. Použití: Podestýlku obnovujte podle stupně znečištění, celý obsah pak jednou za týden. Objem: 10 l.

Kukuřičná podestýlka je universální stelivo vhodné pro kočky, králíky, morčata, křečky a další hlodavce, exotické ptactvo, štěňata, terarijní zvířata a další zvířata chovaná v klecích.

  • Má velmi dobré vsakovací vlastnosti
  • Vyrobena z kukuřičných vřeten bez chemických přísad, a proto je šetrná k životnímu prostředí

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.