Auna Linie-300-SF-WH

Auna Linie-300-SF jsou výkonné věžové reproduktory se dvěma 13 cm (5") basovými reproduktory. 2 pásmová technologie, bassreflexní konstrukce a vzájemně sladěné komponenty poskytují v souladu s nízko rezonanční dřevěnou skříní silný a dynamický zvuk, který neklesá ani ve vrcholech. Kvalitní připojovací svorky mají zlacené kontakty a zajišťují tak bezchybný přenos signálu. Protiskluzové gumové nožičky pomáhají reproduktorům Auna zůstat pevně stát…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Auna Linie-300-SF-WH
Výrobce: Auna
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Auna Linie-300-SF jsou výkonné věžové reproduktory se dvěma 13 cm (5") basovými reproduktory.

2 pásmová technologie, bassreflexní konstrukce a vzájemně sladěné komponenty poskytují v souladu s nízko rezonanční dřevěnou skříní silný a dynamický zvuk, který neklesá ani ve vrcholech.

Kvalitní připojovací svorky mají zlacené kontakty a zajišťují tak bezchybný přenos signálu. Protiskluzové gumové nožičky pomáhají reproduktorům Auna zůstat pevně stát i při dunivých basech.

Pro harmonickou souhru se zařízením bytu je věžový reproduktor Auna Hi-Fi zkrášlen svým elegantním designem a černou konstrukcí s odnímatelným krytem reproduktoru.

Auna Linie-300-WH jsou silné kompaktní reproduktory s 13 cm (5") basovými reproduktory s prvotřídním výkonem. 2 pásmová technika a dobře sladěné komponenty v kombinaci s dřevěným korpusem vytvářejí mohutný a dynamický zvuk. Kvalitní pozlacené reproduktorové svorky zajišťují ničím nerušené přehrávání bez jakýchkoli ztrát a protiskluzové podložky efektivně tlumí vibrace. Aby reproduktory bez problémů zapadly do každého prostoru, vsadila Auna na jednoduchý a elegantní design bílé barvy a odnímatelné kryty.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.