ASTA Špunty do uší

od 532 Kč
Pěnové ochranné ucpávky soft, tzv. „špunty“ do uší pro ochranu sluchu, balení 200 párů – ASTA A-EAR Zátkové chrániče z měkké tvarovatelné polyuretanové pěny, chránící před nadměrným hlukem na pracovišti i jinde. Kónický tvar se dobře přizpů ...Pěnové ochranné ucpávky soft, tzv. „špunty“ do uší pro ochranu sluchu, balení 200 párů – ASTA A-EARZátkové chrániče z měkké tvarovatelné polyuretanové pěny, chránící před nadměrným hlukem na pracovišti i…
Mojedilna.net
Za dopravu 119 Kč Neznámá dodací lhůta
532 Kč
Za dopravu 119 Kč Neznámá dodací lhůta
532 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: ASTA Špunty do uší
Výrobce: ASTA
Minimální cena: 532 Kč
Maximální cena: 532 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pěnové ochranné ucpávky soft, tzv. „špunty“ do uší pro ochranu sluchu, balení 200 párů – ASTA A-EAR Zátkové chrániče z měkké tvarovatelné polyuretanové pěny, chránící před nadměrným hlukem na pracovišti i jinde. Kónický tvar se dobře přizpů ...

Pěnové ochranné ucpávky soft, tzv. „špunty“ do uší pro ochranu sluchu, balení 200 párů – ASTA A-EAR

Zátkové chrániče z měkké tvarovatelné polyuretanové pěny, chránící před nadměrným hlukem na pracovišti i jinde. Kónický tvar se dobře přizpůsobí zvukovodu.

Snadné použití: „špunt“ se podélně sroluje mezi prsty a zasune se do ucha. Prstem se přidrží v ušním kanálku asi 30 sekund, dokud se zcela nerozvine a nepřilehne ke stěnám. Poté se např. u zrcadla zkontroluje, zda je ucpávka dobře zasunuta – vidět by měl být jen konec.

Dodáváno v krabičce použitelné jako dávkovač – zespodu je otevíratelná část, do které jednotlivé sáčky samovolně propadávají z vrchu. Díky tomu lze snadno umístit např. na pracovišti atd.

Každý pár je samostatně balen v hygienickém sáčku.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.