Asmodee Spoj to! Cestování

od 259 Kč
Karetní hra pro 1–10 hráčů, vhodné od 10 let, alespoň na 45 min hraní, česká lokalizace . Zábavná vědomostní hra Spoj to! otestuje vaše znalosti z oblasti cestování. Na 50 kartičkách totiž najdete různé obrázky s cestovatelskou tématikou, které musíte správně přiřadit k 49 kartičkám se slovní nápovědou. Zda se vám to podaří, si ověříte u zbývající kartičky, která určí, zda jste vše propojili správně. Aby se vám hra brzy neohrála, nabízí 5…
Tlamagames.com
Skladem
259 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Asmodee Spoj to! Cestování
Výrobce: ASMODEE
Minimální cena: 259 Kč
Maximální cena: 269 Kč
Ušetříte až: 10 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Karetní hra pro 1–10 hráčů, vhodné od 10 let, alespoň na 45 min hraní, česká lokalizace . Zábavná vědomostní hra Spoj to! otestuje vaše znalosti z oblasti cestování. Na 50 kartičkách totiž najdete různé obrázky s cestovatelskou tématikou, které musíte správně přiřadit k 49 kartičkám se slovní nápovědou. Zda se vám to podaří, si ověříte u zbývající kartičky, která určí, zda jste vše propojili správně. Aby se vám hra brzy neohrála, nabízí 5 různých obtížností, přičemž u těch nejvyšších se můžete i pěkně zapotit. Kooperativní hra Spoj to! Cestování je určena pro 1 - 10 hráčů od 10 let. Jedna hra zabere asi 30 - 45 minut.  Klíčové vlastnosti hry Spoj to! Cestování Vědomostní kooperativní hra Spoj to! Na téma CestováníÚkolem hráčů je přiřadit kartičky s obrázkovou nápovědou ke kartičkám se slovem5 různých obtížností hryHra Spoj to! Cestování je určena pro 1 - 10 hráčůDoporučený věk 10 letDoba jedné hry Spoj to! je cca 30 - 45 minut Obsah balení:50 kartiček se slovem49 ka Kooperativní vědomostní hra, ve které musíte přiřadit 49 karet nápověd k 50 kartám slov. Společnými silami přiřaďte všechny kartičky s nápovědou ke správným kartičkám se slovem. Obsahuje zbývající kartička se slovem váš klíč k vítězství? Porovnejte kód s kartičkou s odpověďmi a zjistěte, jestli jste vyhráli! Moc snadné? Díky 5 úrovním obtížnosti můžete zjistit, kam až sahají vaše znalosti. Obsah balení:  50 kartiček se slovem  49 kartiček s nápovědou 1 kartička s odpovědmi pravidla    délka hry: 30-45 minut počet hráčů: 1-10    Vhodné pro děti od 10 let. 

 

Kooperativní vědomostní hra, ve které musíte přiřadit 49 karet nápověd k 50 kartám slov.

Společnými silami přiřaďte všechny kartičky s nápovědou ke správným kartičkám se slovem. Obsahuje zbývající kartička se slovem váš klíč k vítězství? Porovnejte kód s kartičkou s odpověďmi a zjistěte, jestli jste vyhráli! Moc snadné? Díky 5 úrovním obtížnosti můžete zjistit, kam až sahají vaše znalosti.

Obsah balení:

  • 50 kartiček se slovem
  • 49 kartiček s nápovědou
  • 1 kartička s odpověďmi
  • pravidla ke hře

Počet hráčů: 1 - 10

Věk: 10+

Délka hry: 30 - 45 min.

 

Spoj to - kooperativní vědomostní hra, ve které musíte přiřadit 49 karet nápověd k 50 kartám slov. Ta jedna, která vám zůstane, je řešením jedné z pěti obtížností hry.

PROMO hra ke stažení.

Hráči a čas

Věk: 10+

Po

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.