ASKO Pult venkovní multifunkční SKY

od 16 850 Kč
Pult venkovní multifunkční SKY ASKO Zahradní pult má dva hlavní způsoby využití. V prvním případě je to jako venkovní kuchyň. V létě se střed společenského dění přesouvá z domu do zahrady a tu takto doplňuje o zajímavý prvek. Ve druhém případě může být použit jako přípravný pult pro drobné zahradnické práce - sázení květin, dekorační vazby atd. Pult je vyroben z masivního smrku, který je ošetřen tlakovou impregnací tak, aby odolal houbám a…

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: ASKO Pult venkovní multifunkční SKY
Výrobce: ASKO
Minimální cena: 16 850 Kč
Maximální cena: 18 750 Kč
Ušetříte až: 1 900 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pult venkovní multifunkční SKY ASKO

Zahradní pult má dva hlavní způsoby využití. V prvním případě je to jako venkovní kuchyň. V létě se střed společenského dění přesouvá z domu do zahrady a tu takto doplňuje o zajímavý prvek.

Ve druhém případě může být použit jako přípravný pult pro drobné zahradnické práce - sázení květin, dekorační vazby atd. Pult je vyroben z masivního smrku, který je ošetřen tlakovou impregnací tak, aby odolal houbám a plísním.

Praktickou stránku pak doplňuje nerezová pracovní plocha, která je součástí balení. Výrobek se dále doporučuje povrchově upravit kvůli odolnosti před povětrnostními vlivy. 

Pult disponuje certifikátem FSC.

  • Dřevina: sibiřský smrk
  • Tlaková impregnace
  • Rozměr (Š x V x H): 220 x 162 x 67 cm

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.