Androni Lopatka 27 cm 2ass

od 16 Kč
Plastových lopatek na písek není nikdy dost. Tato je 27 cm velká. Není vhodná pro děti do 3 let. Lopatka Není vhodná pro děti do 3 let Vyrobena z plastu Velikost 27 cm Uvedená cena je za jeden kus. Hračka je vyráběna ve více barevných variantách. Androni Lopatka 27cm Lopatička - nezbytná součást dětského pískoviště. Lopatka z odolného plastu ve čtyřech barevných provedení. Vhodné pro děti od 3 let. Materiál: plast Délka: 27 cm Země původu:…
Babymall.cz
Za dopravu 94 Kč Skladem
16 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Androni Lopatka 27 cm 2ass
Výrobce: ANDRONI
Minimální cena: 16 Kč
Maximální cena: 49 Kč
Ušetříte až: 33 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Plastových lopatek na písek není nikdy dost. Tato je 27 cm velká. Není vhodná pro děti do 3 let. Lopatka Není vhodná pro děti do 3 let Vyrobena z plastu Velikost 27 cm Uvedená cena je za jeden kus. Hračka je vyráběna ve více barevných variantách.

Androni Lopatka 27cm

Lopatička - nezbytná součást dětského pískoviště. Lopatka z odolného plastu ve čtyřech barevných provedení.

Vhodné pro děti od 3 let. Materiál: plast Délka: 27 cm Země původu: Itálie

Barevná plastová lopatka v délce 27 cm. Vyrobeno z plastu. Hračka vhodná pro děti od 3 let. POZNÁMKA: Obrázek je ilustrativní! Barevné provedení je různé a může se lišit v závislosti na aktuální skladové zásobě. Lopatka na písek. Vyrobena v Itálii z kvalitních plastů. Mix 4 barev. Pořadí preference barev napište do poznámky v objednávce. Zboží je expedováno dle aktuální skladové dostupnosti. Délka: 27 cm. Parádní lopatka, která ti nesmí na pískovišti chybět!! Kvalitní Androni Lopatka 27 cm za 29.00 Kč.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.