Amouage Opus IV parfemovaná voda unisex 100 ml

Amouage Opus IV je aromatická balzámová vůně pro muže a ženy s hřejivě kořenitou stránkou.  Opus I patří do luxusní kolekce značky Amouage. The Library Collection zahrnuje necelou desítku parfémů vytvořených jako nadčasová vonná dobrodružství, která se neohlížejí na momentální módní trendy. Každý z pozoruhodných skvostných parfémů z této kolekce oslavující integritu, originalitu a mistrovství se inspiruje vzpomínkami a významnými milníky…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Amouage Opus IV parfemovaná voda unisex 100 ml
Výrobce: Amouage
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Určení:
Tester:
Ne

Popis produktu

Amouage Opus IV je aromatická balzámová vůně pro muže a ženy s hřejivě kořenitou stránkou.  Opus I patří do luxusní kolekce značky Amouage. The Library Collection zahrnuje necelou desítku parfémů vytvořených jako nadčasová vonná dobrodružství, která se neohlížejí na momentální módní trendy. Každý z pozoruhodných skvostných parfémů z této kolekce oslavující integritu, originalitu a mistrovství se inspiruje vzpomínkami a významnými milníky lidských životních poutí. Parfemované vody Opus jsou označené „kódy“ od I do VIII naznačujícími jejich status jakožto ucelené dílo v rámci větší kolekce. Všechny se vzpírají běžné klasifikaci, překračují pohlaví a umožňují svému nositeli vytvořit si vlastní unikátní příběh.

Amouage Opus IV, 100 ml, Parfémované vody unisex, Zapomeňte na pravidla, hranice a limity. Unisex parfémovaná voda Amouage Opus IV se skvěle hodí pro každého, kdo se nebojí vystoupit z davu.aromatická vůně s bylinnými tónykořenitá vůněcitrusová vůněvůně vhodná pro každodenní nošeníunisex – pro muže i pro ženy The Library Collection Opus IV je luxusní vůně pro muže i ženy; další z kolekce The Library. Otevírá se svěžími tóny citronu, mandarinky a grepu doplněnými o kardamom. V srdci ucítíte pryskyřici elemi, kardamom, kmín, šípkovou růži, růži a lístky fialky. Na trh byla uvedena v roce 2010.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.