Amix Pro Series HepaCor Protector 90 kapslí

od 384 Kč
HepaCor Protector obsahuje nejkvalitnější složky jako je Acetyl-L-Karnitin, Silymarin, bakterie mléčného kvašení - LactoSpore™ (bacillus coagulans) a kombinaci B vitamínů. Tato kombinace spolehlivých látek podporuje zdraví člověka, játra a trávení. HepaCor Protector vychází z užitečné doplňkové řady Amix PRO. DÁVKOVÁNÍ: Vezměte 2 kapsle denně s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím vody. Počet dávek v balení: 45 x 2 kapsle NUTRIČNÍ…
Bodyworld.cz
Za dopravu 39 Kč Skladem
529 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Amix Pro Series HepaCor Protector 90 kapslí
Výrobce: Amix
Minimální cena: 384 Kč
Maximální cena: 573 Kč
Ušetříte až: 189 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Forma:
Počet tablet:
90 tbl
Noční:
Ne
Pro ženy:
Ne

Popis produktu

HepaCor Protector obsahuje nejkvalitnější složky jako je Acetyl-L-Karnitin, Silymarin, bakterie mléčného kvašení - LactoSpore™ (bacillus coagulans) a kombinaci B vitamínů. Tato kombinace spolehlivých látek podporuje zdraví člověka, játra a trávení. HepaCor Protector vychází z užitečné doplňkové řady Amix PRO.

DÁVKOVÁNÍ:

Vezměte 2 kapsle denně s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím vody.

Počet dávek v balení:

45 x 2 kapsle

NUTRIČNÍ HODNOTY:

2 kapsle (1 dávka) Acetyl L-Karnitin 400 mg Silymarin extrakt (Silybum marianum) (standardizován na obsah 80% Silymarinu) 400 mg LactoSpore™ (Lactobacillus sporogenes, Bacillus coagulans) 1 500 000 000 sporů Fosfatidylserin – obohacený sojový lecitin (standardizován na obsah 50% Fosfatidylserinu) 100 mg Vitamin B3 (Nikotinamid) 6,5 mg (40 %*) Vitamin B6 (Pyridoxin HCl) 3,2 mg (228 %*)

*RHP - Referenční hodnota příjmu

SLOŽENÍ:

Acetyl-L-Karnitin, Silymarin extrakt (silybum marianum semena), želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), LactoSporeTM (Bacillus coagulans, maltodextrin), emulgátor: sojový lecitin, látka protispékavá: mikrokrystalická celulóza, Fosfatidylserin 50% (obohacený sojový lecitin), látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý; nikotinamid (vit.B3 Niacin), pyridoxin HCl (vit. B6).

UPOZORNĚNÍ:

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy mléka, vajec, lepku, korýšů, oříšků a arašídů.

Minimální trvanlivost a číslo šarže: uvedeno na obalu.

Amix HepaCor® Protector je výživový doplněk s obsahem acetyl-L-karnitinu, silymarinu, bakterií mléčného kvašení Lactospore ™, fosfadilserínu a vitamínů skupiny B. Přidaný vitamín B6 přispívá k normální syntéze cysteinu, ke správné metabolismu pro tvorbu energie, k správnému fungování nervového systému, k normálnímu metabolismu homocysteinu, k normální látkové přeměně bílkovin a glykogenu, k normální psychické pokud správné tvorbě červených krvinek.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.