Alterna Bamboo Smooth suchý olejový sprej proti krepatění (Dry Oil Mist) 125 ml

Alterna BAMBOO SMOOTH Kendi Intense Moisture Mask - intenzivně ošetřující maska Hloubkově regenerační maska na vlasy, která poskytne rychlou hydrataci suchým a krepatým vlasům a to od kořínků až ke konečkům vlasů. Tato regenerační maska má anti-frizz účinek, čímž se zajišťuje dlouhodobé uhlazení vlasů. Tato maska je založena na vyživujícím efektu pomocí výtažku z bambusu vypěstovaného v BIO kvalitě. Je vhodná pro všechny typy suchých vlasů,…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Alterna Bamboo Smooth suchý olejový sprej proti krepatění (Dry Oil Mist) 125 ml
Výrobce: Alterna
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Alterna BAMBOO SMOOTH Kendi Intense Moisture Mask - intenzivně ošetřující maska

Hloubkově regenerační maska na vlasy, která poskytne rychlou hydrataci suchým a krepatým vlasům a to od kořínků až ke konečkům vlasů. Tato regenerační maska má anti-frizz účinek, čímž se zajišťuje dlouhodobé uhlazení vlasů. Tato maska je založena na vyživujícím efektu pomocí výtažku z bambusu vypěstovaného v BIO kvalitě. Je vhodná pro všechny typy suchých vlasů, které jsou vlnité i rovné. Výborných regeneračních účinků docílíte také po narušení vlasů nešterným chemickým zásahem.

Vhodné pro: uhlazení krepaté struktury vlasů, také pro suché a hodně chemicky narušené vlasy.

Použití: po umytí vlasů šamponem vymačkejte z vlasů přebytečnou vodu. Naneste do vlasů rovnoměrně krémovou regenerační masku a nechte působit alespoň 10 min. Potom opláchněte vodou. Masku používejte optimálně 1x týdně.

Alterna Bamboo Smooth

Řada BAMBOO SMOOTH od firmy Alterna je vhodná především k uhlazení nepoddajných vlasů, které se krepatí, jsou přeschlé, drsnější na dotek a postrádají lesk. Přípravky této řady poskytují vysokou regeneraci a proto je mohou používat vlasy jakéhokoliv druhu, které jsou např. chemicky hodně narušeny. Tato kombinace viditelně posílí vaše vlasy a uhladí strukturu vlasu po celé délce znatelně již po první aplikaci.

Všechny přípravky Alterna Bamboo jsou certifikovány značkou ECOCERT, což znamená, že v přípravcích je min. 95% přísad rostliného původu.

150ml

Vlasový olej ve spreji, suchý, vyživující, pro lesk a proti krepatění . Vlasový olej Bamboo Smooth Kendi je určen pro ošetření krepatých a poškozených vlasů. Lehká pěstící mlha vlasy nezatěžuje, dodává jim důležité živiny a vitaminy i nezbytnou dávku antioxidantů. Antioxidanty ochrání vlasy před vnějšími škodlivými vlivy, zejména před UV zářením. Vlasový olej je suchý, nemastí a nedráždí vlasy ani pokožku hlavy. Dopřejte si pevnější, zdravější a hladší vlasy během pár okamžiků! Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.Vynechat z ColorBoxu Vlasový olej Bamboo Smooth Kendi je určen pro ošetření krepatých a poškozených vlasů. Lehká pěstící mlha vlasy nezatěžuje, dodává jim důležité živiny a vitaminy i nezbytnou dávku antioxidantů. Antioxidanty ochrání vlasy před vnějšími škodlivými vlivy, zejména před UV zářením. Vlasový olej je suchý, nemastí a nedráždí vlasy ani pokožku hlavy. Dopřejte si Alterna suchý olejový sprej Bamboo Kendi oil mist je určen pro normální vlasy. Tato lehká pěstící mlha vlasům dodá důležité živiny a nezbytnou dávku antioxidantů. Ty vlasy ochrání před poškozením způsobeným UV zářením a dalšími nepříznivými vlivy. Použití: Nastříkejte na vlhké vlasy a upravte dle potřeby. Obsah: 125 ml   Alterna Bamboo Smooth Pro pevnější, hladší a zdravější vlasy – okamžitě! Alterna Bamboo Smooth je určena speciálně pro krepaté vlasy. Obsahuje vysoce účinné bio výtažky z bambusu, které vlasy ozdravují, posilují a intenzivně hydratují. Dále obs

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.