Albi Modrá pokladnička ve tvaru láhve s nápisem Na vysněné bydlení

Luxusní keramická pokladnička ve tvaru lahve šampaňského. Tato je krásně bílá a určena "NOVOMANŽELŮM". Luxusní keramická pokladnička ve tvaru lahve šampaňského. Tato je krásně bílá a určena "NOVOMANŽELŮM". Můžete ji darovat plnou peněz novomanželům ke svatbě nebo s ní na svatbě obcházet svatebčany a sbírat do ní finanční dary. Zrovna tak si do ní můžete šetřit na svatbu ještě dříve, než do toho vlítnete... To už je na Vás. Láhev je vysoká 31,5…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Albi Modrá pokladnička ve tvaru láhve s nápisem Na vysněné bydlení
Výrobce: ALBI
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Luxusní keramická pokladnička ve tvaru lahve šampaňského. Tato je krásně bílá a určena "NOVOMANŽELŮM". Luxusní keramická pokladnička ve tvaru lahve šampaňského. Tato je krásně bílá a určena "NOVOMANŽELŮM". Můžete ji darovat plnou peněz novomanželům ke svatbě nebo s ní na svatbě obcházet svatebčany a sbírat do ní finanční dary. Zrovna tak si do ní můžete šetřit na svatbu ještě dříve, než do toho vlítnete... To už je na Vás. Láhev je vysoká 31,5 cm, průměr dna 9,5 cm. Zesbodu má zátku, takže se k penězům dostanete, aniž byste museli tuto krásnou lahev rozbít. Hrdlo láhve je zdobené stříbrnými třpytkami. Podívejte se také na další naše dárky ke svatbě nebo zavítejte obhlédnout další naše originální kasičky a pokladničky na peníze.

Založte si tajný fond, vyrazte na dovolenou snů nebo si kupte věci, které nutně potřebujete. Spřádejte peníze do pokladničky ve tvaru lahve.

Hravý tvar a veselé barvy rozveselí každý interiér a keramické pokladničky se stanou nedílnou součástí pokoje.

Naspořené peníze z pokladničky snadno vyndáte - na spodní straně pokladničky je otvor pro vyndavání.

Tip: Pokladničky - Lahve jsou skvělým tipem, jak darovat peníze - ukryjte je do pokladničky.

 

Rozměry: 30 cm × 15 cm

Barva: Zelená

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.