Albi Cortex Geo

od 399 Kč
Vědomostní hra pro 2–6 hráčů, doporučený věk od 9 let, alespoň na 15 min hraní, česká lokalizace . Zábavná vědomostní hra Cortex Challenge Geo nabízí plno legrace pro celou rodinu. Potrapte své mozkové buňky při netradičních úkolech. Pokud milujete zeměpis a rádi trápíte své mozkové závity při zábavných společenských hrách, máme tu pro vás něco speciálního. Žhavá novinka roku 2016 Cortex Challenge Geo je originální vzdělávací hrou pro celou…
Pompo.cz
Neznámá dodací lhůta
399 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Albi Cortex Geo
Výrobce: ALBI
Minimální cena: 399 Kč
Maximální cena: 399 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Soubor her:
Ne
Elektrické hry:
Ne
Deskové hry:
Ne
Retro hry:
Ne

Popis produktu

Vědomostní hra pro 2–6 hráčů, doporučený věk od 9 let, alespoň na 15 min hraní, česká lokalizace . Zábavná vědomostní hra Cortex Challenge Geo nabízí plno legrace pro celou rodinu. Potrapte své mozkové buňky při netradičních úkolech. Pokud milujete zeměpis a rádi trápíte své mozkové závity při zábavných společenských hrách, máme tu pro vás něco speciálního. Žhavá novinka roku 2016 Cortex Challenge Geo je originální vzdělávací hrou pro celou rodinu, která zcela inovativním způsobem spojuje logické myšlení a zeměpisná fakta. Hra ale není pouze o vědomostech. Díky 8 rozdílným typům úkolům potrénujete paměť, postřeh a rychlost vašich reakcí. Zcela jedinečné jsou hmatové kartičky, kdy pomocí doteků budete hádat, o jaké předměty se jedná. Dále vás čekají vlajky, bludiště, duplikáty a spousta dalších zajímavých výzev.Klíčové vlastnostiZábavná hra pro celou rodinuŽhavá novinka roku 20168 rozdílných kategorií úkolůNetradiční hmatové kartičkyNekonečná řada rozmanitých kombinací úkolůVhodné pro děti od 9 let Se vzdělávací geografickou hrou Cortex si procvičíte logické myšlení, paměť, postřeh, ale také schopnost rozpoznávat předměty podle hmatu nebo schopnost řešit úkoly pod časovým tlakem, a to vše v oblasti zeměpisu. Čelit budete 8 různým typům úkolů. Vyzvěte své soupeře na souboj mozkových závitů! V unikátní vzdělávací geografické hře Cortex budete čelit 8 různým typům úkolů. Procvičíte si logické myšlení, paměť, postřeh, ale také schopnost rozpoznávat předměty podle hmatu nebo schopnost řešit úkoly pod časovým tlakem. Ukažte, že máte „pod čepicí“! Hra obsahuje: 90 karet (74 karet s úkoly, 6 dotykových karet s výzvou, 10 plastických karet, 6 puzzle mozku - celkem 24 částí) a pravidla. Doba hraní: 15+ Počet hráčů: 2-6 Věk: 9+ JAK SE HRAJE CORTEX CORTEX GEO - SOUBOJ MOZKOVÝCH ZÁVITŮ CORTEX GEO - PRAVIDLA CZ PDF dokument - 10.3 MB Zakupte produkt Cortex Geo - vzdělávací hra Albi z kategorie Hry, hračky, párty, karneval | Společenské hry | Vědomostní, logické a strategické hry od výrobce Albi za cenu 349 Kč.

 

Cortex Geo je stolní společenská hra.

Všichni hráči hrají proti sobě, a to pomocí 8 různých úkolů, které procvičují různé funkce mozku. Ten, kdo jako první získá 4 části puzzle a složí z nich mozek, vyhrává.

Hru začíná nejmladší hráč, a to otočením první karty z balíčku. Jakmile se hráč domnívá, že zná správné řešení, co nejrychleji položí svou ruku na kartu. Poté odpoví a sundá ruku z karty, aby se mohlo ověřit, zda je odpověď správná. Každý hráč smí odpovídat jen jednou v kole.

Ten, kdo jako první sestaví všechny čtyři části puzzle mozku, vítězí.

Obsah balení: 90 karet (74 karet s úkoly, 6 dotykových karet s výzvou, 10 plastických karet, 6 puzzle mozku, celkem 24 částí)

Počet hráčů  2-6Věk  9+

 

 

 

 

 

Albi Cortex Geo

Vzdělávací hra Cortex, ve které mohou hráči uplatnit svoje geografické znalosti. Je určená dětem od osmi let.

Hráči budou moci v 8 r

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.