adidas TUBULAR INVADER Boty

Pánské boty adidas Originals Tubular Invader jsou vhodné na každodenní nošení. Pánská obuv adidas Originals má pevnou gumovou podrážku s protiskluzovým vzorem. Tenisky adidas Originals Tubular Invader mají kotníkový střih, který je velmi pohodlný. zpevněná pata i oblast kolem kotníku vpředu větrací otvory jazyk s logem značky gumová podrážka s protiskluzovým vzorem měkká vnitřní stélka svrchní materiál: hladká kůže olivové boty adidas Originals…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: adidas TUBULAR INVADER Boty
Výrobce: ADIDAS
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pánské boty adidas Originals Tubular Invader jsou vhodné na každodenní nošení. Pánská obuv adidas Originals má pevnou gumovou podrážku s protiskluzovým vzorem. Tenisky adidas Originals Tubular Invader mají kotníkový střih, který je velmi pohodlný.

  • zpevněná pata i oblast kolem kotníku
  • vpředu větrací otvory
  • jazyk s logem značky
  • gumová podrážka s protiskluzovým vzorem
  • měkká vnitřní stélka
  • svrchní materiál: hladká kůže
  • olivové boty adidas Originals
  • kotníkové boty adidas Originals
  • adidas Originals boty
  • pánská obuv adidas Originals
Pánské pohodlné kotníkové boty adidas Tubular Invader z módní kolekce Originals. U toho modelu jde ruku v ruce pohodlí s módním a trendy designem. Bílá barva je okořeněna kultovním logem značky. Pohodlný kožený materiál vám dopřeje dostatek komfortu při každém kroku, který v obuvi Tubular Invader uděláte. Odolná, ale přesto dostatečně ohebná podrážka.Módní design, se kterým zazáříte při běžném nošení, ale třeba i na večírku.Klasické šněrování.Značka znázorněna pomocí loga.Módní kolekce Originals. Pánská kotníková obuv je stylovou záležitostí. Boty adidas Tubular Invader vám navíc přinesou pohodlné nošení. Svršek obuvi je z koženého materiálu, který se přizpůsobí chodidlu a umožní mu dýchat. Boty v bílé barvě jsou doplněny logem značky. Využijete je na běžné každodenní nošení do práce, do města a třeba v nich protančete celý festival.Trendy bílé provedení s logem adidas.Vyšší kotníkové provedení.Vhodné na běžné nošení.Populární kolekce Tubular.Materiál: kůže/textílie. Pánské lifestylové boty adidas Originals inspirované runningovými botami z 90.let se představují v nových designech a s mnoha novými funkčními prvky. Jejich dominantou je neoprenový materiál svršku s lepenými prvky, který poskytuje maximální pohodlí a prodyšnost. Designovým doplňkem jsou tlusté tkaničky a pevná gumová konstrukce, která zpevňuje model. Podešev je z pěny EVA a je vymodelována jako u původního modelu z 90.let. Svršek: Kůže, balistický nylon Mezipodešev: EVA inspirovaná duší z pneumatik Podešev: Guma Profil: Pánské kotníkové boty adidas Tubular v celobílém provedení inspirované basketbalem a modelem Invader. Nechybí mezipodešev z EVA inspirovaná duší z pneumatik a s vroubkovanými detaily v zadní části chodidla. adidas Tenisky TUBULAR INVADER Bílá K dispozici v dámské velikosti. EUR 40,42,44,46,37 1/3,38 2/3,39 1/3,40 2/3,41 1/3,42 2/3,43 1/3,44 2/3,45 1/3,46 2/3,47 1/3.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.